top banner
top banner
top banner
Fyn Serie 1 Pulje 2

BBB-TRÆNER HÅBER PÅ ENDNU EN SÆSON I SERIE 1

Foto: BBB
1
x
2

24/04

18:30

Søndersø BK

BBB

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
– Jeg har en kæmpe forhåbning at min motivation og iver smitter af på spillerne så vi kan få endnu en sæson i s1.

articles banner

Hvad var jeres største styrke i efteråret og hvor mener du der skal sættes ind for at skabe forbedringer på jeres hold? Samt hvilken spiller forventer du der i foråret bliver ham som vi alle skal holde ekstra øje med hos jer?
– Vi har haft det svært pointmæssigt spillemæssigt har vi gjort det rigtig fint jeg tror vi skal acceptere at vi måske ikke skal de ting i kampene lige pt som vi rigtig gerne vil, og så arbejde ud fra det. Jeg har store forventninger til hele min trup, men Jesper Kjærulff har bare været sindssygt god for os, så ham skal man nok holde godt øje med