top banner
top banner
top banner
Sjælland Serie 1 Pulje 1

BEGRÆNSET HUNDESTED-KENDSKAB TIL ESPERGÆRDE

Foto: Hundested IK

Ny kamp venter – hvem er jeres kommende modstander og hvornår spilles kampen?
Vi møder Espergærde på hjemmebane lørdag kl 14.00

Hvordan vil I gribe den kommende kamp an?
Vi har i ugen løb trænet lidt forskelligt opspil, så vi ikke er så lette at læse. Vi må se om vi kan tage det med ind i kampen lørdag, men ellers så vil vi gribe den an på samme måde som vi plejer. Hjemmebanen er vores fort og vi skal altså 14 måneder tilbage før vi senest tabte en turneringskamp hjemme i Hundested. Så man kan god forvente et selvtillidsfyldt Hundested hold som kommer med 100% i alle nærkampe og forhåbentligt en masse godt spil og mål.

articles banner

Hvilke nøgleord dækker bedst dine forventninger til kampen og hvilken spiller kan blive kampafgørende i dine øjne?
Jeg forventer klart at vi levere en 100% indsats og hjemmebane stimen fortsætter. Spillemæssigt håber jeg meget på vi kan finde nogle af de gode takter, vi har haft til træning i ugens løb, for hvis det lykkedes, så skal de være meget gode for at holde os væk fra chancer. Tror det bliver vores midterakse, som bliver kampafgørende for at vi kan sætte det spil vi gerne vil. Så Rytter og jæger kan blive meget kampafgørende for os.

Hvad er dit kendskab til jeres kommende modstander?
Det er meget begrænset. Ud fra tabellen er de kommet lidt skidt i gang i forhold til mine forventninger, men jeg er sikker på der kommer et homogent hold, som gerne vil forsøge at tage point med hjem.