top banner
top banner
top banner
København Serie 1 Pulje 2

BENNETT-LARSEN LEVEREDE PÅ HØJT TEKNISK NIVEAU I JÆGERSBORG

Jægersborg. Foto: Pia Hersild
1
x
2

31/03

10:00

CBS Sport

Jægersborg Bk.

Hvilken spiller har været efterårets unge-stjerneskud, hvem var manden med målene og hvilken spiller har flest gange haft næstsidste fod på bolden inden der blev scoret?
– Årets unge Stjerneskud er vores Benjamin Bennett-Larsen som U19 spillere gik han ind og leverede mål assist og bare fodbold på højt teknisk niveau, derfor er han kommet til HIK 2 div. klub efter vi har lavet en samarbejdesaftale med dem om at Jægersborg kan være et springbræt til Dem. Et stort tab for os, men altid dejligt at udvikle et talent og sende ham videre til højere niveau.

Hvordan vil du beskrive jeres målmand og hvad er hans største force som målmand?
– Vi har Lui Nielsen på mål, som målmand er han ikke høj, men det han mangler i højden det har han andre steder. Han er fantastisk i en mod en, og han har stået 12 kampe og ladet 8 mål gå ind, det siger sig selv om hans værdi for os.

articles banner

Hvis du stod for kåringen, hvilken spiller ville så løbe med titlen som “årets spiller” og hvad vil du gerne fremhæve ved ham som spiller?
– Årets spiller i Jægersborg, er vores alle sammen “Cruyff” jeg tror alle forsvarsspillere i rækken ved hvem han er: Oliver Svava og han løber med bolden som Johan Cruyff, vildt højt teknisk niveau, men han har bygget på fysisk så han er ikke til at slå ud, selvom der bliver lavet frispark på ham konstant, han leverede mål og assist og endte som vores topscorer. Serie 1 bedste spiller uden tvivl.

Hvordan har træningskulturen været i klubben i løbet af efteråret og hvordan vil du beskrive sammenholdet på jeres hold og i klubben generelt?
– Vi har en fed suveræn trænings kultur herude, vi er omkring 25 til træning hver gang med 2 målmænd, og omgivelserne er i top, mange kunstgræs baner og før og efter træning har vi DK bedste klubhus “Tutten” hvor Fischer står og levere fantastisk mad og drikke hverdag det summer af Klubliv