top banner
top banner
top banner

BET25: AGF FORSVARER INDENDØRS-TROFÆ PÅ HJEMMEBANE

KMD Cup 2019

For de fleste Superliga-elskere begynder savnet til dansk topfodbold for alvor at presse sig på i starten af det nye år, men fredag aften kan de Superliga-hungrende tilskuere få bugt med de værste abstinenser.

Her danner Ceres Arena i Aarhus nemlig rammen om den nye indendørsturnering KMD Cup, der bliver afviklet for andet år i træk.

Hjemmebane-mandskabet fra AGF kommer til fredagens turnering som forsvarende mestre, og ifølge den danske bookmaker, Bet25, er de hvide fra Fredensvang også favoritter til at genvinde titlen på det hårde underlag.

– Alle hold i KMD Cup har forpligtet sig til at sende en række profiler i aktion, og når man kigger ned over de forskellige trupper, vil det umiddelbart være Brøndby, der springer mest i øjnene med navne som Dominik Kasier, Besar Halimi og Josep Radosevic. Det samme var tilfældet sidste år, men her snød de unge AGF-drenge alle favoritterne og endte med at stryge helt til tops, udtaler Morten Olsen, der er oddschef hos Bet25, og uddyber:

TJEK ALLE ODDS PÅ KMD CUP HER

articles banner

– De var teknisk stærke, og så kunne man se, at de havde en god forståelse af spillet. Derudover blev de ledet af turneringens helt store profil, Tobias Sana, der spillede på et meget højt niveau. Det samme bliver tilfældet i år, og så har de endda fået tilført ekstra krydderi til holdet i form af Youssef Toutouh. Derfor tror vi også, at aarhusianerne igen kan lade sig hylde som kongerne af halgulvet, udtaler Morten Olsen, der er oddschef hos Bet25.

Det er de fem traditionsrige Superliga-klubber – Brøndby, OB, AGF, AaB og Vejle, der fredag aften dyster om indendørs-trofæet i en udsolgt Ceres Arena, hvor 5000 mennesker har købt billet. Og netop den udsolgte arena er også med til, at favoritpilen peger på AGF.

– Ceres Arena bliver propfyldt med hvidklædte tilhængere, og der er ingen tvivl om, at de vil gøre alt for at hjælpe deres helte frem mod endnu et trofæ til pokalskabet på Fredensvang. Selvom der selvfølgelig også kommer mange fans fra de andre klubber, så må det alt andet lige være en fordel at spille på hjemmebane, slutter Morten Olsen.

Vinderspil:
AGF – Odds 3,50
AaB – Odds 3,75
Brøndby – Odds 4,00
OB – Odds 6,00
Vejle – Odds 6,50

Udvalgte kampe:
AGF – Brøndby 1 (2,25) – X (4,50) – 2 (2,25)
Brøndby – Vejle 1 (1,42) – X (5,50) – 2 (4,50)
OB – AaB 1 (2,95) – X (4,75) – 2 (1,80)