Jylland Serie 2 Pulje 20

BILLUND VIL SPILLE PRESSPIL

FOTO: Peter Johansen, Billund IF

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Så stort er kendskabet ikke til de andre hold, men på forhånd forventer jeg en stærk og jævnbyrdig pulje, hvor Ammitsbøl og Haderslev måske stikker lidt ekstra ud på forhånd. De plejer at være gode.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
– Som Asger Rungborg har set ud i preseason, så kommer han til at dominere kampene i foråret med hans arbejdsradius og vinderinstinkt. En 2-vejs midtbanemotor, som er hjerte og lunger på Billund-holdet. Den oversete stjerne ? Nemt., “Sheriffen fra Nørup”, Tom Skovgaard Hansen som altid yder sit bedste i både træning og kamp og med det også skærper sine holdkammerater. En kriger på banen.

articles banner

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
– Vi vil helst spille et presspil med en offensiv tilgang, men har også praktiseret at spille mere afventende. Som udgangspunkt spiller vi ud fra eget materiale.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
– Håber at det bliver fyldt med spænding, glæde og tætte kampe. Så forventer jeg selvfølgelig også at vi præsterer bedst muligt. Så må vi se hvad det kaster af sig af point. Min opgave bliver at motivere, udfordre og omfavne spillerne.