Københavnsserien

Bispebjerg BK-spiller beretter om et stort mysterium i klubben

Bispebjerg Boldklub – Foto – Hanne Kokkegaard

Hvordan vil du beskrive kampens forløb?
Vi mødte Nørrebro FF i midt ugen i en rigtig fin træningskamp imod en god modstander. Vi mødte selv samme Nørrebro i sommeropstarten sidste år, og det var to vidt forskellige kampe, hvor de dengang var konstant spilstyrende, synes jeg, at det denne gang var mere 50/50. Vi spillede egentlig en rigtig fin første halvleg, synes jeg for så at se skidte ud hele vejen igennem ved deres mål, som nærmest var som at se styrtløbs disciplinen til vinter OL, hvor vi desværre agerede flagene, og deres højre kant var skiløberen. Seb scorede i anden halvleg på et godt gennemspillet angreb, som jeg generelt synes, at vi havde optræk til flere af. I sidste sekund reddede Buus en en-mod-en dejligt at se ham være tilbage i fin forfatning.

Var du tilfreds med det I viste i kampen, og hvorfor?
Jeg var bestemt tilfreds. Jeg føler, at vi er et helt andet sted nu, end da vi startede vinteropstarten, og vi har mange gode seancer både uden og med bolden. Folk er kommet i fin form. Det er godt at se.

Hvem vil du fremhæve som kampens spiller, og hvorfor?
Vores nye midtbanespiller Oliver synes jeg spillede en rigtig fin kamp taget i betragtning, at det var hans første kamp for os siden hans ankomst. Han ligner Christopher, men løber som Wilson Kipketer det er en skræmmende kombination.

Synes du, at resultatet er retvisende, og hvorfor?
Bestemt, jeg synes, at det var en rigtig god træningskamp, med to hold der bød hinanden op til dans både fysisk og spillemæssigt.

Hvad var kampens højdepunkt?
Kampens højdepunkt må være kommentaren om, hvordan Anderson, der vejer 250 kilo og kunne slå the Hound i armlægning, konstant kan gå ud med skader. Det er en gåde, som kun de vise kan løse.

Hvad skal I gøre for at blive bedre før jeres næste kamp?
Vi har en intern træningskamp tirsdag, og så mener jeg ellers også, at vi er klar til turneringen. Nørrebros 0-1 mål må ikke kunne lade sig gøre, og vi er blevet pisket igennem til at være mere fysiske og gå mere ind i duellerne. Jeg synes, at det er blevet bedre, men det kan stadigvæk forbedres.

Seneste kamp:
Modstander: Nørrebro FF
Resultat: 1-1

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED