København Serie 1 Pulje 2

Bispebjerg Bk.-spiller efter sejr i målfest: Prins’ hovedstødsmål kandiderer allerede til årets mål i 2021

Bispebjerg Boldklub – Foto – Hanne Kokkegaard

 

Hvordan havde I snakket om at gribe kampen an?
Vi vidste godt inden kampen, at Hellas nok måtte være lidt forbavsede over, at vi lå i toppen, eftersom vi knebent vandt over dem for halvandet års tid siden på årtiets kludemål i overtiden. Vi var derfor klar over, at Hellas nok ikke havde den helt store fidus til os og kom for at byde os op til dans. Vi skulle naturligvis gribe kampen an, som vi altid gør. Stå solidt i kæderne, holde nullet til pausen og afgøre kampen på vores offensive kvaliteter i anden halvleg, når modstanderne var kørt trætte.

Er du tilfreds med holdets præstation i kampen, og hvorfor?
Nej, første halvleg blev rodet og usammenhængende, selvom vi kom foran efter et minut på en frisparksperle af Brogaard. Vi stressede på bolden. Vi stod stille og blev derfor låst i vores offensive løb. Vi stolede ikke på hinandens kvaliteter på bolden, og derfor blev der kommenteret på hver enkelt lille detalje rundt om på banen. Vi var skuffende bagud 1-2 ved pausen, da Hellas var kyniske på de chancer, vi gav dem. I anden halvleg begyndte vi at få styr på vores offensive løb og fik derfor mere ro på bolden. Vi åd os ligeledes ind i kampen ved at være skarpere i de fysiske dueller og vinde mange flere andenbold. I anden halvleg viste vi, at vi er bedre til at spille fodbold end Hellas. Vi kom på 2-2 og bagefter 3-2, inden vi fuldstændigt kogte på en dødbold, hvorpå Hellas udlignede til 3-3. Til slut dukker Prins op på et hjørnespark inde ved keeperen og stangede den til 4-3. Prins er langt fra kendt for sit prangende hovedspil, men han var det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Han er en snu fodboldspiller.

Er du positivt eller negativt overrasket over holdets præstation, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Jeg var negativt overrasket over den manglende tillid til hinandens kvaliteter i første halvleg. Vi skal stole meget mere på hinanden.

Hvilket udtryk synes du, at holdet fik vist?
Første halvleg var skidt. I anden halvleg var arbejdshandskerne kommet på.

Hvis du skal udpege én eller flere detaljer fra kampen, hvad skal det så være?
Prins’ hovedstødsmål kandiderer allerede til årets mål i 2021. Det mål vil blive nævnt til holdfester i mange år.

Hvad skal der arbejdes på forud for den næste turneringskamp?
Vi skal huske, at vi er bedst, når vi arbejder sammen som et hold. Vi skal stå solidt i kæderne, holde nullet til pausen og afgøre kampen på vores offensive kvaliteter i anden halvleg, når modstanderne er kørt trætte.

Hvem var kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Mikkel Prins. Ingen tvivl. Han kom ind fra bænken og afgjorde kampen.

Seneste kamp:
Modstander: Hellas BK
Resultat: 4-3-sejr til Bispebjerg BK

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]