Københavnsserien

Bispebjerg BK-spiller synes de spillede deres bedste kamp længe

Bispebjerg Boldklub – Foto – Hanne Kokkegaard

Hvad afgjorde kampen, og hvorfor?
Det gjorde skarpheden i felterne. Det var for mig at se en totalt 50/50 kamp, hvor Hvidovre så trak det længste strå hvilket ikke var ufortjent, men jeg synes ligeså godt det kunne have været os, som stod med de tre eller i hvert fald ene point. Vi spillede vores bedste kamp længe, og vi havde ændret lidt taktik som jeg synes fungerede rigtig fint.

Hvis du skal pege på et afgørende moment i kampen, hvad var det?
Hvidovres 1-1-mål synes jeg er en blanding af rent held og passivt forsvarsspil. Deres angriber fik den med to til tre gange, hvor den blev sparket op på ham, for til slut at ryge op på forsvarsspillerens hoved som så snød vores målmand og gik henover ham.

Er kampens resultat retvisende, og hvorfor?
Jeg synes ikke, at det er ufortjent at Hvidovre vinder, så ja, 2-1 vidner om en tæt kamp som jeg også følte, at det var.

Hvis du skal fremhæve en spiller, der gjorde forskellen, hvem var det, og hvorfor?
Jeppe spillede en rigtig fin kamp inde på midten, synes jeg, og han blev fortjent kåret som kampens spiller for os.

Fungerede din gameplan, eller havde modstanderen et modtræk, som du ikke havde forudset?
Min gameplan fungerede ikke, for jeg havde jo skrevet at jeg skulle blive kampens spiller. Da jeg spurgte vores træner, om jeg ikke godt måtte blive det efter hvad jeg havde skrevet til jer, så rystede han koldt på hovedet, satans.

Hvad gør resultatet for jeres placering i tabellen?
At vi overvintrer under stregen, men fortvivl ej, vi kommer stærkt tilbage forhåbentlig med de vigtige folk vi har haft ude enten hele efteråret eller store dele af det.

Er du tilfreds med opbakningen til spillerne?
Ja for satan. En stor Skive-delegation af gamle venner og holdkammerater var kommet ud og se. De fik sig en Hancock-øl, og så gik de ellers i gang med at bakke op så godt som tømmermændene de havde nu tillod.

Seneste kamp:
Modstander: Hvidovre IF 2
Resultat: 1-2-nederlag til Bispebjerg BK

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED