top banner
top banner
top banner

BJÆVERSKOV-CHEF FØR UGENS SERIEBRAG: FEDT MED EKSTRA FOKUS

FOTO: Kenneth Christensen, Bjæverskov

I samarbejde med den danske bookmaker, Bet25, sætter Ligabold.dk ekstra fokus på tre seriekampe i den kommende weekend, hvor det blandt andet bliver muligt at spille på første målscorer og meget mere.

Og på Sjælland er det topbraget i Serie 2 (Pulje 3) mellem IF Frem Bjæverskov og Holbæk B&I, der er blevet udvalgt til Ugens Seriebrag. I den forbindelse har Ligabold.dk fået en snak med hjemmeholdets cheftræner, Kenneth Westerberg-Christensen.

IF FREM BJÆVERSKOV – HOLBÆK B&I  2,25 – 3,95 – 1,80

Hvad er dine forventninger til kampen?

articles banner

– Jeg forventer en kamp, hvor begge hold går efter at vinde. Begge hold kan med en sejr stå med rigtig gode muligheder for at slutte enten som nr. 1 eller 2, hvilket burde give en oprykning til serie 1. Jeg forventer, at Holbæk via deres store tekniske kvaliteter kommer til at være bolddominerende, men samtidig forventer jeg et topmotiveret og disciplineret Bjæverskov-hold, som kommer til at gøre livet surt for Holbæk og stresse dem. Jeg tør godt love, at det bliver en seværdig fodboldkamp med mange flotte og veludførte angreb. Hvem der trækker det længste strå, synes jeg, at man skal komme på stadion for at se. Jeg ved, at der vil være salg af vand, øl og pølser.

Hvad betyder det for opgøret, at der kommer lidt ekstra lir med f.eks. første målscorerspil?

– Det er da super skægt og underholdende. Jeg tror, at tilskuerne vil udnytte muligheden, og det vil skabe en intens stemning fra sidelinjen. Det kan give det ekstra løft til den, i forvejen, gode stemning som præger Bjæverskov Stadion. Derudover er det fedt med den ekstra fokus på rækkens, ifølge tabellen, to bedste hold.

SE ALLE ODDS OG MÅLSCORERSPIL PÅ KAMPEN HER