top banner
top banner
top banner
Sjælland Serie 2 Pulje 3

BJÆVERSKOV-TRÆNER: HÅBER PÅ SKADESFRI TRUP

Foto: IF Frem Bjæverskov

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
– Jeg forventer at står mere på sidelinjen denne halvsæson som træner, og mindre på banen som spiller. Så jeg håber at vi kan holde os nogenlunde skadesfrie. Men jeg træner da med i opstarten, da vores hold er vanvittigt spændende at være en del af.

articles banner

Hvad var jeres største styrke i efteråret og hvor mener du der skal sættes ind for at skabe forbedringer på jeres hold? Samt hvilken spiller forventer du der i foråret bliver ham som vi alle skal holde ekstra øje med hos jer?
– Vi kunne justere vores taktiske tilgang til kampen løbende, og stadig vidste folk hvad de skulle. Vi er meget bevidste om vores roller og vores holdkammerats rolle på banen. Det gør os kompromisløse og vi straffer modstanderen for fejl. Vores defensive organisation er ganske god og et solidt fundament skaber grobund for sejre. Vi skal forberede vores tålmodighed i spillet, så vi ikke stresser frem til afslutningerne og spiller for direkte. Denne halvsæson tror jeg på at man skal holde et vågent øje med Daniel Andresen og Salomonsson brødrene. Daniel for det offensive. Lucas S. for bindeled mellem forsvar/angrev og Marcus S. for den defensive aflukning af højre side samt tålmodigheden i opbygningsspillet.