Københavnsserien

BK Skjold-cheftræneren har sagt farvel til tre bærende spillere

270156334_10166025048485788_1381917530650338924_n-1

LigaBold.dk har interviewet BK Skjolds cheftræner, Mads Hadberg, før opstarten til foråret.
Det er der kommet følgende ud af:

BK Skjold er startet træningen op til forårssæsonen efter et forrygende efterår, hvor holdet kun satte point til i to kampe. Spillerne hos Skjold har ikke ligget stille i løbet af julen og er derfor mødt op i god form. De er en gruppe af spillere, som generelt godt kan lide at træne, og som nyder at være sammen. Flere af dem har trænet sammen og spillet nogle futsalkampe i julepausen, så de står ikke helt på bar bund i Skjold.
De vil i januar træne to gange om ugen, uden træningskampe. Herefter vil de begynde at spille træningskampe imod hold, som de ikke spiller imod til daglig. Det gør de for at få nogle nye udfordringer og bekendtskaber samt få besøgt nogle nye steder. De træner normalt to gange om ugen og supplerer med U21-træninger samtidigt med, at flere i deres trup styrketræner fast. De mener, at det giver størst glæde, de bedste resultater og størst motivation, når der er fleksibilitet og plads rundt om fodbolden.
De søger derfor i BK Skjold at sørge for, at spillerne har en god grundform, så de kan klare belastningerne fra mange kampe i et tæt forårsprogram. Hos BK Skjold vil det dog altid være glæden ved fodbolden, og sammenholdet der skal overstråle alt, og det vil også afspejle sig i træningen.

I løbet af julepausen har de måttet tage afsked med tre bærende spillere i Skjold, som har været en del af holdet igennem flere år. Den anden vej har de til gengæld også fået spillere ind. Sådan er det hos Skjold, og de fleste andre tilsvarende klubber. Nogle gange skal deres spillere på dannelsesrejser eller studieophold. Deres tidligere spillere vender dog som regel tilbage, efter deres ture ud i verden, og bringer ideer og gode røverhistorier med sig tilbage. Den store udskiftning i BK Skjold gør, at nye spillere derfor altid er velkommen til at henvende sig.

De vil til foråret have nogle af klubbens helt egne unge spillere med, hvor de allerede i efteråret gav debut til en enkelt fra 2004, som de sammen med et par andre unge sender på en uges træningsophold hos deres gode forbindelser i Madrid i skolernes vinterferie.

De arbejder desuden i Skjold på at udvikle fællesskabet i klubben, så de bliver en større del af helheden og klubbens medlemmer bliver en større del af holdet. I det hele taget betyder fællesskabet en del for både holdet og klubben. De fokuserer på at videreudvikle fællesskabet løbende, og de nyder i Skjold at opleve, hvordan der arbejdes udenfor banen på at gøre kampene til et mødested for klubbens medlemmer.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED