top banner
top banner
top banner
Københavnsserien

BK SKJOLD VANDT BUNDGYSER MOD HVIDOVRE

Foto: Bk. Skjold
1
x
2

27/04

13:00

KFUM

Bk. Skjold

Hvordan endte efterårets sidste kamp?
– Vi vandt en tiltrængt sejr i bundgyseren ude mod Hvidovre 2-1 tirsdag aften med en sen scoring i overtiden af armin. Efterårstitlen om topscorer var på spil og den tog Armin med to mål.

Hvis du ser på hvad I havde på spil i sidste spillerunde, føler du så I levede op til hvad man kunne forvente af jer?
– Ja, drengene gjorde sig fortjent til de 3 point. Med kramper, skader og kamp i 90 plus løse det. I vores situation skal vi kæmpe for hver en meter, og det gjorde drengene. Jeg må også rose Hvidovre for en flot fodboldkamp. De stressede os meget i vores opspil og havde i anden halvleg en lang periode efter vores 1-0 mål, hvor de trykker os ned. Af alle hold er det mærkeligt de skal rode rundt dernede. Men vi har selv oplevet samme problemer.

articles banner

Hvis du skal fremhæve “den usynlige profil” på jeres hold i sidste kamp, hvem er så manden der tog de ekstra meter der sikrede jer sejren?
– Det er svært at komme uden om vores to slidere på centralt midt i Mads og Niels. De supplerer hinanden godt, og jeg tror de har et ekstra sæt lunger siddende et sted. For dælen de knokler på.

Hvilken følelse sidder du lige nu med i munden, efter i har afsluttet efterårssæsonen?
– Det var rart med en sejr i sidste kamp. Som jeg sagde inden varmer det rigtig meget i de kolde måneder der venter. Omvendt ærgrer det os vi skal roden rundt hernede.