Fyn Serie 2 Pulje 4

BK Stjernen-spiller roser tidligere AC Horsens-spiller: God teknik og fysik

Foto: Fodboldbane

Hvilken spiller, forventer du, bliver jeres målkonge i foråret, og hvorfor tror du på ham?
Jeg tror ikke på en bestemt målkonge på vores hold. Da vi ikke har en specifik ”target man” som scorer på alt, der rører sig i feltet. Men vi har flere forskellige, som kan gøre det. Bastian Pedersen, Malthe Kolmers og jeg selv har vist det igennem de seneste par år, at vi ved, hvor målet står.

Hvem bliver forårets unge stjerneskud, og hvad er grunden til, at man skal holde ekstra øje med ham?
I sommer fik vi Sebastian Hansen til vores trup. Sebastian er 19 år og har tidligere spillet ungdomsdivision i både SFB og AC Horsens. Vi er rigtig glade for hans ankomst, Han har skullet fylde et kæmpestort tomrum på midtbanen efter vores anfører Malthe Kolmers ikke har været til rådighed i den forgangne sæson, og det synes jeg, han gjorde rigtig fint. Han har en rigtig god fysik, god teknik og et godt blik for spillet. Hvis han er positiv, holder humøret højt og tager tingene, som bliver sagt til sig, er jeg sikker på, han kommer til at dominere vores række i den kommende sæson.

Hvem er den ”oversete” stjerne hos jer, og hvorfor er han vigtig for jer?
Vi har et hold, som har mange spillere, der skiller sig ud på træningsbanen og til kamp. Viceanfører Victor Jeyachandran nede i forsvaret, Bastian Pedersen på midtbanen, måske mig selv oppe i front, men skal der nævnes én, så vil jeg give den til vores anfører Malthe Kolmers. Med vores anfører tilbage på holdet giver det rigtig mange muligheder for os i den kommende sæson. Alle holdene i rækken ved godt, hvad han kan, og hvor dominerende en spiller han er. Vi er rigtig glade for at have ham til rådighed igen.

Hvem står på stregen hos jer, og hvad er jeres målmands største styrke?
Det gør Mads Kolmers. En målmand, som er utrolig frygtløs nede i målet. Han har en utrolig god reaktionsevne, god til at gøre vinklerne for angriberne små. Når Mads er 100 procent fit, er han meget svær at passere.

Hvis klubben har fået nye spillere til, hvilke forventninger har du til dem, og hvilke kvaliteter besidder de?
Vi fik en masse fornuftige tilgange til i midten af sæsonen, rigtig mange unge spillere faktisk. Hvis jeg skal nævne én, som har et stort potentiale, skulle det nok være Davide Ferrandino. Han er 18 år og har også spillet ude i SFB ungdomsdivision sammen med Sebastian. Davide er ung, hurtig og en meget energisk spiller. Min forventning er, at de unge kommer til med godt humør, spilleglæde og lyst.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]