København Serie 1 Pulje 2

BK Viktoria-formand: Formen er altid god efter vinterpausen

Andreas Hejsel – Foto – BK Viktoria

Hvor og hvornår starter I forberedelserne til den nye sæson, og på hvilket tidspunkt skal I træne?
Vi håber, at kunne starte op lørdag 30. januar, men om dette kan lade sig gøre, må tiden vise. Vi træner herefter tirsdag klokken 18.00 til 19.30 og torsdag klokken 19.30 til 21.00 på kunsten i Fælledparken. Opstartsprogrammet vil fremgå af vores Facebook-side.

Har I nogle faste traditioner, og hvordan påvirker corona-restriktionerne disse?
Ved hver opstartstræning står den normalvis på saunatur og kolde øl for både spillere og trænere, derefter Viktoriapølser og lidt flere kolde øl. De traditioner må vi desværre nok udsætte, men vi kommer til nå det i løbet af sæsonen.

Hvordan plejer formen at være hos spillerne, når I starter forberedelserne til forårssæsonen?
Den er altid god. Spillerne i Viktoria løber sammen i vinterpausen og møder altid op med stor lyst til fodbold og hinanden.

Hvem er træner, og hvilke andre personer er tilknyttet jeres hold i foråret?
Vi har ny cheftræner på både ‘Flagskibet’ og ‘Andenviolinen’. Flagskibschef er Allan Timm, som er ansvarlig for trænerteamet som består af Andenviolincheftræner Jesper Jacobsen, assistenttræner Lasse Nørup og målmandstræner Claus Østergaard. Vi vil gerne stadig tilknytte en yderligere assistenttræner til trænerteamet, som tilknyttes ‘Flagskibet’ kampmæssigt og indgår i træningen af begge hold.

Er der én person i jeres klub, du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben, og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
Vil gerne fremhæve to. Jette Pedersen og Kurt ‘Hopsi’ Pedersen. Deres indsats og kærlighed for Viktoria er enestående, og de burde takkes hver dag for deres engagement i Viktoria.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]