top banner
top banner
top banner
København Serie 2 Pulje 4

BK Viktoria vandt uden større besvær mod Hekla

Foto: Bk. Viktoria

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi spillede på udebane mod Hekla og vandt 5-0 uden større besvær.

Hvad var din umiddelbare reaktion på opgøret?
– Tja. Vi skulle jo vinde, alene når man ser på tabellen og vi tillod os også at rotere lidt og spare et par folk, men spændende blev det vel aldrig rigtigt. Alle i vores trup, også de som ikke har spillet ret meget, præsterer på et højt niveau og vi glæder os allerede til luksusproblemer i forbindelse med udtagelsen til næste kamp.

articles banner

Hvad tager I med jer videre fra opgøret?
– Hårdt arbejde, dedikation og en stålsat vilje til at præstere hver gang, uagtet modstanderen! Rækken er ikke afgjort og vi kommer til at give alt hvad vi har helt frem til det allersidste fløjt i den allersidste kamp.

Hvordan vil du vurdere modstanderen efter jeres møde?
– De har det svært og reelt er dette forår blot noget de skal have overstået. Jeg håber for dem, at de kan få gavn af en tur ned i rækken under og konsolidere sig dér. Jeg har den største respekt for, at man knokler videre og gør sit bedste, når der har været så meget modgang, som tilfældet har været. Det er en sympatisk klub og jeg har masser af respekt for dem, men de er overmatchet i rækken og trænger til lidt medvind. Det håber jeg de får i serie 3 næste sæson.