Jylland Serie 1 Pulje 7

Bøgild & Erikslev er fornuftige bud i Hornbæk

FOTO: Hornbæk

Hvem forventer du bliver manden med de afgørende mål i efterårssæsonen?
Jeg forventer, at vores mål fordeles rimeligt ud på flere forskellige. De sidste par sæsoner har Nicolas Bøgild og Nikolaj Erikslev lavet flest mål, så én af de to er nok et fornuftigt bud. Men vi har heldigvis flere, der kan byde ind med mål.

Hvordan vil du betegne hans evner som målscorer og vigtighed for holdet i jeres opspil?
Jeg er ikke meget for at udpege én enkelt spiller. Vi har flere, der kan være kampafgørende, og vi ser generelt gerne, at flere spillere deltager i vores opbyggende spil.

Hvem står på stregen og skal forhindre jeres modstander i at score?
Det gør Søren Bebensee.

Hvad er hans største styrke som målmand?
Han er generelt en rigtig dygtig målmand, der har reddet mange point til os gennem tiden. Han er meget stærk mand-mod-mand, forudseende og så snakker han hele tiden med sit forsvar. Dét ser jeg som hans klare styrker.

Mange unge stjerneskud er dukket op på den danske fodboldhimmel, hvem skal man holde specielt øje med hos jer i efteråret?
Vi har et meget ungt hold med 4 – 5 mand på 18 år. Jeg vil tro, at vi har det yngste hold i puljen. Det er alle spillere, der har løftet vores niveau, så jeg kan ikke udpege én af dem frem for andre.

Kommende træningskamp:
Modstander: Vorup FB.
Dato: Torsdag d. 30. juli
Kampsted: Tirsdalens Skole i Randers.
Kamptidspunkt: Torsdag kl. 19.00.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.