Albaniserien

Bogense-anfører efter uafgjort: Vi spillede den måske bedste kamp i sæsonen

Mikkel Langaa – Foto – Bogense

Hvordan vil du karakterisere kampen?
En velspillet kamp med masser af fight og intensitet i duellerne.

Hvordan var holdets effektivitet?
Vi kunne godt sagtens have puttet to mere ind, uden at der var nogle af holdene, der kunne have brokket sig synderligt meget over det.

Hvis du skal fremhæve kampens detalje, hvad var det så?
Omstillingen til 2-2.  Anders smækkede et perfekt indlæg ind til Blach, som scorede på førsteberøringen via fjerneste pind.

Synes du, at kampens resultat er retvisende ud fra spil og chancer, og hvorfor?
Ja, det synes jeg. Isoleret set er vi også tilfredse med 2-2, og vi havde nok også solgt den for det inden kampen. Begge hold kunne godt have scoret mere end de to. Kerteminde var mest på bolden, mens vi har de største chancer.

Synes du, at holdet holdt sig til gameplanen, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Vi spillede den måske bedste kamp i sæsonen. Alle 14 mænd kan være deres indsats bekendt i lørdags. Det er nærmest første gang i efteråret, at vi kan sige det. Det var skønt at se og mærke igen.

Hvilke positive og negative momenter tager du med fra kampen?
Vores arbejdsiver og vilje til at løbe og kæmpe for hinanden var eminent. Vi ville vise, at vi hører til i rækken, og det synes jeg virkelig, at vi fik gjort på en fed måde. Vi gik til den fra start til slut og man kunne nemt mærke, at Kerteminde ikke kunne lide det.

Hvem blev kåret som kampens spiller, og hvad viste han?
De hurtige fødder på venstre dør i form af Søren K. spillede sin hidtil bedste kamp i sæsonen. Han pakkede flot deres kant ned og gik i store dele af kampen forrest med masser af positiv snak.

Seneste kamp:
Modstander: Kerteminde
Resultat: 2-2

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]