Albaniserien

Bogense-anfører er sikker på at modstander lugter blod

Mikkel Langaa – Foto – Bogense

Hvilken slags kamp kan tilskuerne forvente?
Tilskuerne kan forvente en rigtig premierekamp både på godt og ondt. Jeg er sikker på, at begge mandskaber lige skal vænne sig til underlaget. Når det så er sagt, så er det to hold, som helt sikkert vil gøre alt for at komme godt fra land. Det bliver en kamp med masser af dueller og hårde tacklinger.

Hvem ser du som favoritter i jeres kommende opgør, og hvorfor?
Marstal er klare favoritter qua deres placering i forhold til vores. Jeg er sikker på, at de også lugter blod, efter vi stjal tre point hos dem i efteråret.

Hvad vil en sejr betyde for jer i jeres nuværende situation?
En sejr vil betyde, at vi får et kæmpe rygstød i kampen om overlevelse. Vi har brug for alle de point, vi kan skrabe sammen, og jeg er helt sikker på, at vores tilskuere nok skal hjælpe os godt på vej.

Hvem ser du som modstanderens primære trussel, og hvorfor?
De har en lille håndfuld spillere, som hedder Grydehøj til efternavn. De er garant for både mål og masser af kilometer. De giver altid alt, hvad de har i samtlige 90 minutter.

Hvad skal lykkes for jer, hvis I skal vinde?
Vi skal overholde vores aftaler, og så skal vi slås fra første fløjt. Vi er underdogs, så vi skal yde vores ypperste for at få point mod et fysisk stærkt Marstal-hold. Dog vil jeg sige, at hvis et splinternyt stadion, masser af tilskuere, godt vejr og første turneringskamp i foråret ikke kan motivere os, så tror jeg, man skal finde på noget helt andet at give sig til i weekenderne.

Forventer du stort fremmøde til kampen, og hvorfor?
Alle vores sponsorer er inviteret til spisning efter kampen, og generelt har vi rigtig, rigtig fin opbakning. Jeg er sikker på, at indvielsen af vores nye stadion nok skal trække ekstra mange tilskuere til.

Kommende kamp:
Modstander: Marstal/Rise
Kampsted: Den nye opvisningsbanen (JK Byg & Montage Park)
Dato & klokkeslæt: Søndag 27. marts klokken 12

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.