Albaniserien

Bogense-anfører: Frederik Helberg bliver forårets stjerneskud

BOGENSE BOGENSE

Hvilken spiller, forventer du, bliver jeres målkonge i foråret, og hvorfor tror du på ham?
Jeg forventer, at Thomas Møllegaard kommer til at presse vores nuværende topscorer Anders Skovgaard om topscorerpokalen. Mølle er en klinisk afslutter, og samtidig har han fart til at sætte sin direkte modstander. Han sparker samtidig utrolig godt med begge ben.

Hvem bliver forårets unge stjerneskud, og hvad er grunden til, at man skal holde ekstra øje med ham?
Frederik Helberg bliver forårets stjerneskud. I efteråret spillede han, trods sin unge alder, alle 11 kampe på midtbanen. Han har et super overblik og er vanvittigt kølig på bolden. Han er en af grundene til, at vi stod så godt på banen i efteråret, da han sammen med de øvrige midtbanespillere bandt det hele sammen for os.

Hvem er den ”oversete” stjerne hos jer, og hvorfor er han vigtig for jer?
Mark Obbekær bliver tit overset, da han måske ikke er så teknisk stærk som nogle af de andre spillere på holdet. Men man ved hvad man får fra ham i hver eneste kamp. En masse fight, lyd og kilometer. En spiller, som vi på ingen måde kan undvære på vores allerede stærke midtbane.

Hvem står på stregen hos jer, og hvad er jeres målmands største styrke?
Mads Brunholt har sat sig solidt på den plads. Han er tilmed også udnævnt som rækkens målmand i efteråret. Syv clean sheets ud af 11 mulige taler helt for sig selv. Hans én-mod-én-spil er langt over det niveau, man ellers ser i rækken. Vi er heldige med at have ham i Bogense.

Hvis klubben har fået nye spillere til, hvilke forventninger har du til dem, og hvilke kvaliteter besidder de?
Jeg forventer, at eventuelle nye spillere glider hurtigt ind i vores gode fællesskab. Folk elsker at komme til træning og give den maksimalt gas. Vi har høje forventninger til hinanden i den halvanden time, vi træner. Der skal seriøsitet til, for at vi hele tiden kan udvikle os som hold. Efter hver træning skal der selvfølgelig hygges i omklædningen med en boks. Det er ekstremt vigtigt for fællesskabet, at man lige sidder en times tid efter hver træning og snakker med sine holdkammerater.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]