Albaniserien

Bogense-anfører melder om stort fremmøde til vintertræningerne

Mikkel Langaa – Foto – Bogense

Hvad fokuserer I på i de første træninger efter julepausen?
Vi har fået en ny træner og holdleder i Thomas Dinnesen og Lars Gaarde, så først og fremmest skal vi lære hinanden at kende. Vi har også rykket vores U19-drenge op som seniorer, så der er nogle relationer, som skal bygges op. Heldigvis har de trænet med os hele efteråret, så det bliver ikke det store problem. Det er nogle unge drenge med en masse gåpåmod, så jeg er sikker på, at en håndfuld af dem kommer til at træne/spille med omkring Albaniserien.

Hvilken form forventer du, at spillerne er i, og hvorfor?
Vi har henover vinteren trænet en til to gange om ugen, og der har været hele 49 forskellige spillere. Som altid er der stor forskel på, hvordan folks form er, og man kan da også tydeligt se, at nogle har været mere glade for julemaden end andre. Alt i alt synes jeg faktisk, at formen ser fornuftig ud, da vi har haft løbetræninger de sidste mange torsdage. Jeg er sikker på, at det nok skal gavne os i sidste ende. Vi mangler kun at se to mand fra “AS (Albaniserien, red.) Truppen”, ellers har alle vist sig, så det er meget positivt. Vi har sågar en, der har tabt sig ti kilo siden vi stoppede i november, det er ret imponerende og supermotiverende for os andre. Det er dejligt at se, at folk godt ved at vi har et mål, som vi skal nå og selv gør noget for at chancen for succes bliver større.

Forventer du, at humøret er i top efter en lang pause, og hvilken effekt tror du, det vil få på jeres træning?
Jeg forventer selvfølgelig, at humøret er i top. Vi har alle glædet os til at komme i gang, og selvom vi ligger hvor vi gør, så er humøret i omklædningsrummet altid fremragende. Venskaberne og de gode relationer bringer os som klub og seniortrup altid rigtig langt. Det er fedt. Hele seniorafdelingen skal samtidig på træningslejr i Skærbæk i den første weekend i marts. Det plejer at være givtigt og ekstremt godt for humøret og sammenholdet.

Hvilken tilstand er jeres træningsbane i, og har det noget at sige i forhold til jeres træning?
Vi er så heldige at have vores egen kunststofbane, så vi har ingen undskyldninger for ikke at træne godt i hele opstarten. Vi starter op lørdag den 5. februar klokken 11:00 med Five-a-side, efterfulgt af suppe og spillermøde.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED