top banner
top banner
top banner
Fyn Serie 1 Pulje 2

Bogense-oprykning foran 300 tilskuere til Glamsbjerg-kamp

Foto: Bogense G&IF

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi mødte nr. 3 Glamsbjerg og vi vandt 4-0.

Hvad er din umiddelbare reaktion på kampen?
– OPRYKNING OPRYKNING OPRYKNING! Med en fuldstændig vanvittig opbakning af over 300 tilskuere, hiver vi en 4-0 sejr hjem og booker samtidig en billet til Fynsserien efter sommerferien. Seniorerne i Bogense sender en ekstra tak til 3 super sponsorer (Malermester Bjarne Toft Hansen – Morten Olsen Fyns Bilsalg – Jeppe Kuhlmann JK Byg & Montage) som sørgede for, at vi hverken manglede mad eller øl hele aftenen!!

Hvilke ord vil du sætte på modstanderen efter kampen?
– Et hold som presser os godt de første 10 minutter, men da vi lige får rystet den første nervøsitet af, ser vi os slet ikke tilbage. Var egentlig lidt skuffet over, at de ikke kom med mere. Selv i de 10 minutter vi var i undertal med 2 mand, kommer de ikke frem til noget. Super præstation fra alle 14 mand!!

articles banner

Der er et par runder igen. Hvordan ser du mulighederne i de sidste kampe?
– Vi har kun 1 kamp tilbage, da vi sidder over i sidste runde. Der er bestilt et par busser til og fra Ubberud på lørdag, da vi holder afslutningsfest efter kampen. Vi spiller selvfølgelig for at vinde kampen. Vi har én på holdet der gerne vil runde mål nr. 40. Og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe ham med. Vi ser samtidig frem til at se hvem der rykker op sammen med os. Der er spænding til det sidste.