Jylland Serie 2 Pulje 21

Boldklubben Vestkysten-cheftræner: Vi ligner ikke et hold i øjeblikket

Boldklubben Vestkysten Boldklubben Vestkysten

Synes du, at jeres gameplan lykkedes og hvorfor?
Det ved jeg snart ikke, hvad jeg skal svare til. Vi havde snakket om, at vi skulle have bremset deres fart og stresset dem i deres opspil. De scorede tre mål og vandt kampen, så målt på de parametre, så lykkedes vi ikke. Hvis jeg går lidt mere i detaljen, så synes jeg faktisk, vi lykkedes med de ting. Vores største problem i kampen var, at vi ikke gik nok til den. Faktisk lidt atypisk for os, og jeg er lidt i tvivl om, hvad skylden er. Jeg må erkende, at lige for tiden kan vi ikke sammensætte tingene i den rette mængde til at blive stabile. I én kamp lykkedes vi med noget, og så i den næste er det noget andet. Det er bare ikke godt nok.

Hvad blev afgørende i kampen, og hvorfor blev det udslagsgivende?
Det korte svar er, at Vejen var mere skarpe end os. Vi lykkedes med rigtig mange ting i anden halvleg, men vi fik ikke gjort noget færdigt, og så endte det desværre sjældent med en sejr.

Blev der lavet nogle flotte detaljer i kampen, som du kan fremhæve?
Det gjorde der helt sikkert i løbet af de 93 minutter, men jeg bruger alt min energi på at finde løsningen på, hvorfor vi ikke er så gode, som jeg ved, vi kan være.

Hvilke positive og negative aspekter kan I tage med fra opgøret?
Det positive var, at jeg så at spillerne formåede at løse enkeltstående aftaler, som blev indgået i halvlegen. Det negative er, at vi desværre ikke ligner et hold. Når der er medgang, spiller det hele bare, men når der er modgang, er der for mange trænere på holdet, der gerne vil have tingene til at foregå på deres måde i stedet for at arbejde for holdet.

Hvad skal I arbejde på forud for den næste kamp?
Jeg ved, at det ikke er spillernes favorit, men vi kommer ikke udenom en del taktisk træning. Når spillerne helt åbenlyst, og oven i købet i mit nærvær, ytrer sig kritisk/tvivlende på, at det er taktikken, der gør, vi ikke lykkes, så bliver jeg nød til at tage handling på det. Vi har spillet vores bedste kampe i de rammer, vi har nu. Spillerne har alle værktøjerne til at lykkes med det, de pludseligt tvivler på, så hvis de ikke mener, de kan det, må vi træne det noget mere.

Hvordan synes du, at holdet står efter denne kamp i forhold til form?
Jamen, vi må jo erkende, at vi er en del af bundkampen, og den rolle skal vi tage seriøst, ellers kan det gå helt galt. Det er dog ikke ensbetydende med, at vi er et bundhold. Jeg mener stadig, at vi er bedre, end vi viser lige nu, men vi skal helt klart finde en tro på at det, vi gerne vil, er det rigtige. Vi er nødt til at bakke vores ideer op.

Hvordan var opbakningen til kampen?
I forhold til Corona-restriktioner, og det faktum, at det ikke kører på skinner for holdet, så synes jeg, der var rigtig fin opbakning, og det er vi rigtig taknemmelige for.

Hvem var kampens spiller ifølge dig, og hvorfor?
Jeg kigger rigtig meget på holdet som en enhed lige for tiden. Jeg synes, at Dennis Jørgensen arbejdede rigtig hårdt og krydrede sin indsats med et mål. Helt bestemt godkendt.

Seneste kamp:
Modstander: Vejen
Resultat: 1-3-nederlag til Boldklubben Vestkysten

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]