Jylland Serie 2 Pulje 21

Boldklubben Vestkysten sprudlede i 4-1-sejr

Boldklubben Vestkysten Boldklubben Vestkysten

Hvad var det store højdepunkt i opgøret ifølge dig?
Der var faktisk flere. Først vil jeg nævne det, der for mig var opgørets højdepunkt, nemlig da vi scorede et mål efter spillestilen. Det var simpelthen så stor en forløsning, når ting man havde trænet og øvet sig på lykkedes til kamp. Derudover må jeg nævne vores mål til 3-0. Det var godt nok ikke helt efter vores spillestil, men alligevel skal det nævnes som topklasse på det her niveau. Vi kombinerede os med fart og få berøringer op igennem midten af banen, hvor Andrup må have følt sig lidt som kegler.

Hvilket udtryk fik I som hold vist i kampen?
Vi fik vist det, der skulle til for at hive en sejr hjem. Der var momenter, hvor vi sprudlede og spillede virkelig god fodbold både med og uden bold. Desværre synes jeg ikke, vi helt ramte det høje topniveau, som jeg ved, vi har. Vi er på rette vej, og de seneste to kampe har været et skridt på vejen. Det skal vi bygge videre på, og forhåbentligt har vi flyttet os nok til at revanchere vores meget sløve indsats i vores første kamp mod Grindsted, hvor vi tabte 2-6.

Hvilke positive og negative momenter kan I tage med fra opgøret?
Rigtig fint spil, og til tider tilpas aggressivt forsvars- og erobringsspil. Det negative må være, at jeg ikke helt synes vores energiniveau var godt nok. Uanset om vi møder hård eller mindre hård modstand, skal vi levere vores ypperste. Det kan man lige så godt gøre til en vane.

Hvad synes du om holdets effektivitet i opgøret?
Vi scorede fire mål, og det kan jeg bestemt ikke være utilfreds med. Når det så er sagt, har vi vel store chancer nok til, at det ikke havde været uretfærdigt, hvis vi havde scoret seks eller syv, så det skal selvfølgelig blive bedre.

Hvordan synes du, at jeres spillemæssige form er i øjeblikket, og hvorfor?
Den er okay. Vi er stadig på vej til vores bedste niveau, men som nævnt tidligere har de seneste 2 kampe været et godt skridt på vejen. Nu handler det hele tiden om at blive ved med at følge op på det fra gang til gang. Både til træning og kamp.

Hvordan synes du, at opbakningen til opgøret var?
Den var ganske udmærket. Der var mødt en del op for at støtte hjemmeholdet og også en del fra Oksbøl, så jeg synes, der var en fin stemning til en udekamp.

Hvem vil du pege på som kampens spiller, og hvorfor?
Jeg synes, Frederik Dahl var et godt eksempel til resten af holdet, for hvor hårdt, der skal arbejdes for at lykkes. Han viste et meget stort løbepensum. Især de hurtige aggressive returløb, som ikke altid er lige sjove men absolut nødvendige. Især når man gerne vil være stærk i omstillingerne både offensivt og defensivt.

Seneste kamp:
Modstander: Andrup IF
Resultat: 4-1-sejr til Boldklubben Vestkysten

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]