Boldklubben Viktoria søger en træner til andetholdet

BK Viktoria – logo

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Boldklubben Viktoria er ved at forberede sig til den kommende sæson, og nu har du muligheden for at blive en del af den københavnske klub.

Boldklubben Viktoria søger nemlig en træner med øjeblikkelig virkning til klubbens andethold, der huserer i Serie 2.

Cheftræner for Boldklubben Viktorias førstehold Allan Timm oplyser følgende om jobbet til LigaBold.dk.

-Vi tænker, at du har stor spillemæssig erfaring, samt har et stort ønske om at afprøve trænergerningen. Du synes sikkert om muligheden for at opbygge, og du motiveres naturligt af at lære fra dig.

– Måske du allerede er erfaren træner, som har lyst til at være en del af et samarbejdende trænerteam og være medvirkende til yderligere udvikling af hold og klub.

– Du får ansvaret for den samlede proces og indhold til træning, videreføre det høje sociale sammenhold og sætte rammerne for truppen, samt fuldt ansvar for holdets kampe.

– Vi tilbyder en god sparing, ansvar for at udvikle truppen og den enkelte spiller. Rammerne er en social klub, et nyt klubhus og en integreret første-andetholds trup på plus 35 sympatiske spillere i alderen fra 20 plus, der vil Viktoria og hinanden.

– Vi har et godt fundament og er en velfungerede klub. Træning er altid på kunstgræsbane, træningstøj udleveres og vaskes til alle træninger til både spillere og trænere.

– Du trives med at opbygge og sætte aftryk, du motiveres naturligt af at lære fra dig. Og du vil med på en udviklingsrejse sammen med klubben og holdet, både sportsligt og menneskeligt.

– Hvis du tænker ”Yes, der er muligheden for at få gode oplevelser og ønsker at sætte aftryk, opbygge og udvikle”, saå er Boldklubben Viktoria klubben for dig.

– Vil du med på rejsen, så kontakt Claus Holbeck på 51 60 71 76 eller bkv1900@gmail.com for yderligere information.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]