top banner
top banner
top banner

Bookmaker spår: Her er vinderen af eSuperligaen

Foto: Fodboldbane

For første gang nogensinde bliver fodboldstøvler byttet ud med controllere, når landets bedste fodboldklubber mandag aften byder hinanden op til dans udenfor kridtstregerne.

Her ruller den nye satsning eSuperligaen nemlig over skærmen på Canal9, hvor 13 Superliga-klubber og tre klubber fra 1. division dyster i computerspillet FIFA19.

Og selvom man skal kigge langt efter navne som Robert Skov, Viktor Fischer og Dame N’Doye, er det ifølge oddssætterne hos den danske bookmaker, Bet25, alligevel FC København, der må påtage sig favoritværdigheden i den nye onlineturnering.

– Med North i ryggen har FCK det mest professionelle og mest erfarne setup, og med August ”Agge” Rosenmeier i spidsen har de ikke bare den mest profilerede spiller i Danmark, men også en af de mest profilerede spillere i hele verden. Den 22-årige københavner vandt VM i FIFA tilbage i 2014, og i de seneste fem år er han også blevet dansk mester. Der er altså ingen tvivl om, at han er eSuperligaens helt store profil, og umiddelbart er det svært at se, hvem der skal kunne slå ham. Derfor er FC København naturligvis også favoritter til at vinde turneringen, siger Niklas Nürnberg, der er oddssætter hos Bet25.

articles banner

I den virkelige fodboldverden er mødet mellem ærkerivalerne FC København og Brøndby nogle af de allerstørste kampe på dansk grund, og selvom kampene nu flytter fra grønsværen til computerskærmen, bliver rivaliseringen ikke ligefrem mindre i den nye eSuperliga.

– Brøndby er det hold, der har haft et mere seriøst setup omkring deres FIFA-spillere i længst tid, og derfor er de også naturlige førsteudfordrere til FCK, der som sagt kommer med ligaens største profil. Begge hold har spillere med et højt internationalt niveau, og så kan man bare ikke komme uden om, at der altid vil være noget specielt mellem FCK og Brøndby, ligegyldig om det er vandpolo, fodbold eller esport, slutter Niklas Nürnberg.

Foruden vinderspil på den nye turnering er bookmakeren også klar med 1X2-odds på alle kampe i første runde, hvor der venter flere interessante lokalopgør som AaB-Vendsyssel, Randers-AGF og Silkeborg-FC Midtjylland.

Tjek udvalgte odds på eSuperligaen nedenfor. Hele paletten kan ses på Bet25.dk.