Jyllandsserien 1

Brabrand scorede tre mål senest: Med vores offensive kræfter kan det sagtens ske igen

Foto: Brabrand Stadion

Hvilke forventninger har du til opgøret?
Jeg forventer, det bliver en fodboldkamp med to hold, der begge spiller god fodbold, men også kan ty til hård fight og duelspil.

Hvordan har I forberedt jer på jeres modstander?
Vi kender Fuglebakken rimelig godt fra sidste sæson. De har nogle enkelte spillere, som kan gøre det rigtig svært for de fleste hold. Jeg ved ikke, hvordan deres nuværende forfatning er, men vi har en klar gameplan til at skulle tage de tre point.

Mener du, at I er favoritter, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Vi kan nok ikke tilskrive os favoritrollen i denne kamp. Fuglebakken slog os i begge opgør sidste sæson, kommer med tre point fra efteråret og har generelt bare niveauet til at spille med helt i toppen.

Hvad skal fungere, for at I snupper de tre point?
Vi skal arbejde stenhårdt for hinanden, være kyniske i begge felter og generelt give dem så lidt plads som muligt. Derudover skal vi være rigtig skarpe, når de begynder at slå deres lange bolde op mod Khaled, som fysisk er overlegen i forhold til os. Andenbolde er her utrolig vigtige, så de ikke får plads imellem midtbanen og forsvaret.

Tror du, at det bliver et målrigt opgør eller en mere taktisk affære, og hvorfor?
Nu lavede vi jo tre mål i første opgør, og med vores offensive kræfter kan det sagtens ske igen. Dog har Fuglebakken en utrolig stærk defensiv, så vi skal være kyniske, når vi får chancerne. Nu lukkede vi også tre mål ind senest, og det må ikke ske igen.

Hvad vil en sejr betyde for jer i forhold til stillingen?
Det vil betyde rigtig meget. Fire point ud af seks imod to af favoritterne i gruppen må være en kæmpe succes. Vi tror bestemt på, det er muligt med vores koncept, men vi skal holde os til gameplanen og kæmpe til sidste fløjt.

Hvordan står I fysisk som hold?
Formen kunne være bedre hos nogle spillere, men generelt set vinder vi meget på vilje. Vi har hverken det stærkeste eller højeste hold, og det er derfor vigtigt, vi tænker os grundigt om og er kloge i vores dueller.

Kommende kamp:
Modstander: Fuglebakken
Kampsted: Brabrand Idrætsanlæg
Dato & klokkeslæt: Tirsdag 13. april klokken 18.45

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]