Jyllandsserien 2 Pulje 4

Brabrand-træner nedlagde Vorup FB: Morten Ostenfeld spillede en fantastisk kamp

Foto: Brabrand Stadion

Hvad var kampens detalje?
Synes, der var mange flotte individuelle detaljer i kampen, men den må nok gå til Kasper Mikkelsen, som havde en fantastisk dribletur, hvor han dribler tre-fire af vores spillere, og dog brændte alene med vores målmand Michael Eye, som flot reddede.

Hvilke elementer fungerede godt for jer i opgøret?
Vores defensiv fungerede rigtig godt, hvor vi stort set ikke gav noget væk, og modsat de seneste kampe, hvor vi har givet både chancer og mål væk, skal der lyde stor ros til drengene for at følge gameplanen, og egentlig holde Vorup fuldstændig fra fadet i 80 minutter, hvor de kun har den ene nævnte chance, som Kasper Mikkelsen flot kom igennem til. De resterende 10 minutter havde vi skiftet nogle bærende spillere ud, og Vorup fik et overtag og skabte et par gode muligheder, men alt i alt spillede vi en rigtig fin kamp.

Synes du, at resultatet af kampen er retvisende, og hvorfor?
Jeg synes bestemt, vi vandt helt fortjent. Gav stort set intet væk i 80 minutter og skabte tre kæmpe chance, jeg synes, vi skal score på, udover de to mål, vi scorede, hvor Vorup på trods af flot spil mellem felterne kun blev farlige i slutningen af opgøret.

Hvem var kampens spiller, og hvorfor?
Morten Ostenfeld spillede en fantastisk kamp og krydrede det med et mål. Dygtig mand-mand, arbejdede stenhårdt og afgørende med mål. Derudover spiller vores to midtstoppere Magnus og Frederik en fremragende kamp, men synes overordnet, der var mange flotte præstationer, og vil egentlig helst fremhæve hele holdet for at spille endnu en god kamp og udvide sejrsstimen til fire sejre i streg.

Hvordan var banens beskaffenhed, og hvordan kom det til at påvirke opgøret?
Rigtig fin bane, og det kommer også til udtryk med to hold, som vil spille fodbold, og som også leverede en flot kamp på bolden.

Hvilke tre elementer skal I arbejde med på træningsbanen?
Vi skal fokusere på den kommende kamp mod TRIF. Hvordan vi kommer til at gøre ondt på dem, og samtidig forberede os på deres styrker. Derudover skal spillerne bare ud at give den gas. Vi mangler fire-mand mand fra truppen mod Vorup, og alligevel har vi bare folk, som leverer. Vi mønstrer 16-17 rigtig dygtige spillere til træning, og det er ikke noget, vi har gjort før på Brabrand Jyllandsserie. Så der er kamp om pladserne, og det er også med til at holde folk skarpe, så stor tilfredshed med tingenes tilstand på nuværende tidspunkt.

Fik I nogle skader i opgøret, og hvad kommer det til at betyde?
Ingen skader, men tre mand er tilbage til næste weekend, så det bliver rigtig svært at skulle sortere nogle spillere fra 14-mandstruppen, som ikke fortjener det.

Seneste kamp:
Modstander: Vorup FB
Resultat: 2-0-sejr til Brabrand

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]