Jylland Serie 2 Pulje 25

Bramdrupdam-cheftræner efter sejr: Vi fik vist at vi er der i år

Bramdrupdam – Foto Bramdrupdam

Hvordan havde I snakket om at gribe kampen an?
Vi skulle gribe det offensivt an, og vi skulle kreere masser af chancer og vise spilleglæde og tro på egne evner. “Så hakker spætten sgu!”

Er du tilfreds med holdets præstation i kampen, og hvorfor?
Både og. Vi levede ikke op til niveauet i de seneste to træningskampe, hvor vi virkelig havde været stærke. Det til trods vandt vi 3-1 uden at præstere optimalt. Det er bestemt også positivt.

Er du positivt eller negativt overrasket over holdets præstation, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Samlet set positivt. Første runde kan have sit eget liv, da alle ved, hvor vigtig den kamp er, og så var vejret også meget indvirkende med både hagl, hård blæst og sne. Dansk forår, når det er værst.

Hvilken udtryk synes du, at holdet fik vist?
Vi fik vist, at vi er der i år. Vores hold i år ville vinde otte ud af 10 kampe imod vores hold fra den seneste sæson. Og så virker meget af det nye, jeg har implementeret i vores spil i år. Det er tydeligt, at de ting gør det meget sjovere at være BGIF’er i år.

Hvis du skal udpege én eller flere detaljer fra kampen, hvad skal det så være?
Det burde næsten være vejret, eller at vi tillod os at brænde to-tre 100 procent chancer, og dermed gik der for lang tid før, vi fik punkteret Erritsø helt. Det tynde straffespark, de fik, eller da deres keeper tog bolden udenfor feltet med armen uden at fløjten lød, var dog også bemærkelsesværdigt

Hvad skal der arbejdes på forud for den næste turneringskamp?
Vi skal ikke lade modstanderen lugte blod og få troen på, at de kan få point imod os. Vi skal være lidt bedre til at spille i trekanterne, og så vil jeg gerne se lidt flere afslutninger i første halvleg næste gang.

Hvem var kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Min personlige stemme gik på Simon Keller i forsvaret, og han blev da også nummer to i holdets afstemning, hvor en formstærk Jan Mosch tog prisen efter et mål og en assist, hvilket Laurids Bihl i øvrigt også leverede på blot en halvleg. Stærkt gutter.

Seneste kamp:
Modstander: Erritsø IF
Resultater: 3-1-sejr til Bramdrupdam

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]