top banner
top banner
top banner
Sjælland Serie 1 Pulje 1

BRANDVARME HUNDESTED: SJÆLLANDSSERIEN ER IKKE UREALISTISK

BRANDVARME HUNDESTED: SJÆLLANDSSERIEN ER IKKE UREALISTISK
1
x
2

06/04

14:00

Hundested IK

VB 1968

Oprykkerne Hundested IK har haft en brandvarm start på sæsonen og sidder i øjeblikket på 1. pladsen i puljen. Med 3 kampe spillet og heraf 3 sejre ser mandskabet ud til at være et af puljens tophold i denne sæson af Serie 1, pulje 1.

Vi har spurgt cheftræner Michael Schou om oprykkernes imponerende sæsonstart. Har puljen været lettere end forventet for mandskabet eller har truppen blot præsteret i spektakulær facon? Hvis du spørger Michael Schou lyder svaret således:

“Nej det syntes jeg bestemt ikke. Jeg syntes at puljen var som forventet, men vi har til gengæld også leveret som vi skal! Jeg syntes vi har et fantastisk og meget ungt hold. De her unge gutter, har et sindssygt højt top niveau som vi i sæsonens første kampe har ramt. Vi har nogle gutter, der har det der skal til og jeg tror egentligt også at vi kunne have rykket op i sidste sæson, hvis ikke det var for skader. Set på den lange bane tror jeg, at det har været sundt for holdet først at rykke op i år. Vi er mentalt stærke nu.”

Hvad er grunden til Hundested IK’s stærke start? Vi spurgte Michael Schou om truppens evner samt i hvilket område den stærke unge trup accelerer mest.

“Troen på at vi ikke kan tabe er i øjeblikket vores stærkeste punkt. Vi smider aldrig handskerne og giver op. Troen på at vi ikke kan tabe forplanter sig, skaber selvtillid på banen og har været vigtig for os. Det er klart at vi, på et tidspunkt, taber en kamp og derefter vil der nok komme en naturlig reaktion på nederlaget. Jeg mener derudover at det er de færreste hold i puljen der kan måle sig med vores fart på banen, særligt offensivt.”

Sjællandsserien er ikke urealistisk
Efter en sådan start fra oprykkerne kan man stille spørgsmål ved, om klubbens forventninger til sæsonen har ændret sig.

articles banner

“Forventningerne har ikke ændret sig. Målsætningen har hele tiden været topseks, men vores egen forventning er at vi skal kunne ligge os i top 3 frem til jul, herefter gør vi status.”

Om Hundested IK mandskabet formår, at imødegå denne målsætning må tiden vise. Man kan dog, med en sådan start, overveje om Hundested IK mandskabet har det, der skal til for at spille i endnu højere rækker. Michael Schou er forhåbningsfuld:

“Hvis Hundested IK kan holde fast i det nuværende spillermateriale, tør jeg godt sige at vi skal kunne spille Sjællandserien i den nærmeste fremtid, det mener jeg bestemt ikke er urealistisk. Hundested IK ligger geografisk i udkanten og det har voldet os problemer i forhold til at beholde vores tilgængelige spillermateriale, samt at hente nye forstærkninger. Vi er nødsaget til at producere eget spillermateriale og skal derefter kunne holde på dem.”

Pokalkamp og topopgør i vente
Hundested møder i deres næste kamp i Serie 1, pulje 1 LSF ude. Et mandskab, der ligesom Hundested IK endnu er ubesejret. Vi spurgte cheftræner Michael Schou hvilke forventninger han har til det kommende opgør.

“Forventningerne er at vi går ind og leverer en 100% holdindsats. Lige pt. er mit fokus på pokalkampen i aften. Jeg tror på, at hvis vi vinder pokalkampen i aften vil vi også vinde kampen imod LSF i weekenden. En sejr i pokalkampen i aften vil give os et mentalt boost. Uanset aftenens resultat forventer jeg at vi tropper op stærke og henter point med hjem fra kampen.”

Tror du også, at Hundested IK kan hente endnu en sejr hjem? Hos bookmakeren er Hundested IK favorit til odds 1.65. Spil på dem HER.