top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien 1 Pulje 2

Brian Kastling skuffet over Fredericia fF

Foto: Fredericia fF

Du stopper i Fredericia fF. Er du skuffet over, at du ikke får muligheden for at fortsætte?
– Jeg er enormt skuffet, både over at jeg skal stoppe og måden det er blevet håndteret på. Jeg blev kontakten af Fredericia i mens jeg var i Kolding Boldklub, her skulle jeg skuffe en masse mennesker for at tage til Fredericia, og så laver de sådan en vending efter et år, det kan man kun blive skuffet over.

Hvordan ser du tilbage på tiden i klubben?
– Jeg fik en klar opgave da jeg blev ansat i klubben, og det var blandt andet at sikre at man ikke røg længere ned igennem rækkerne efter man var blevet spillet baglæns ud af Danmarksserien. Ud over det skulle der gennemføres et generationsskifte. Begge dele er løst, ikke uden bump men jeg har bestemt løst opgaven, først og fremmest ved at sikre at vi kom i oprykningsspillet og her i denne sæson har vi givet de mange U19 spiller chancen. Hele 7 U19 spiller har været en fast del af startopstillingen, og jeg syntes vi er nået langt, specielt efter vi er kommet største del af vores skader til livs. Så jeg ser tilbage på en periode med meget hårdt arbejde som jeg desværre ikke må færdiggøre.

articles banner

Har du en ny klub på hånden allerede?
– Jeg har fået et par henvendelser, så nu må vi se hvad der sker, lige nu har jeg brug for en lille pause for at synke denne oplevelse.