BROAGER VANDT PULJEN MED NYT TRÆNERTEAM I SPIDSEN FOR HOLDET

Seriefodbold

Så blev efterårssæson færdigspillet – hvilken placering og pointhøst endte det med for jer og levede den op til jeres målsætning før sæsonen?
– Vi blev nummer 1 i vores serie 3 gruppe med 33 point i 14 kampe og vores serie 5 hold kom på 2 plads efter ombrydning med 15 point, efter at være kommet over med 0 point.

Stemmer ovenstående placering og pointhøst overens med jeres præstationer i efteråret – hvorfor/hvorfor ikke?
– Vi havde i Bui fået et helt nyt træner team til efterår sæsonen, vores forventninger var, at ligge med i toppen i serie 3 og 5, og gerne med oprykning. Vi skulle både som spillere og trænere lære hinandensmåde, at spille på og spille stile var anderledes, end den vi plejede at spille med. Vi fik nogle gamle kendinge hjem til Broager, som havde prøvet kræfter i andre klubber, så vores forventerninger steg også på dette grundlag. Vi havde en rigtig bred truppesidste sæson, så var der skader eller afbud, var der nye kræfter, som kunne udfylde de manglede steder.

Hvis du skal beskrive jeres efterårssæson, hvilke ord føler du så er mest dækkende og hvorfor?
– Målfarlig, effektiv og det meste af sæsonen overbevidstende. Vores målscore sluttede med +50, og 33 point i 14 kampe i serie 3. Nærmeste målscore var + 19 til holdet på 2 pladsen. Puljen var tæt indtil sidstekamp, hvor 3 hold havde mulighed for, at spille om oprykning. De sidste 4-5 kampe i sæsonen, var alle finaler. tabte man bare en kamp, var mulighederne for oprykning, et stort skridt længere væk. Vi blev ved med at spille vores effektive spil, også selvomvi kom bagud, også scorede vi de nødvendige mål.

Der venter Danmark 2 afgørende EM-kampe mod Gibraltar og Irland – hvordan tror du disse 2 kampe ender?
– Tror Danmark vinder med 3-1 over Gibraltar. Imod Irland tror jeg det bliver lidt svære, men Danmark trækker det længste strå og vinder med 2-1.