top banner
top banner
top banner
Sjællandsserien Pulje 1

BRØNDBY OG SNEKKERSTEN DELTE

Foto: Brøndby IF – Opvisningsbanen

Endnu en kamp er overstået – hvem mødte I og hvad blev slutresultatet, samt hvem stod for jeres mål i kampen?
– Vi spillede 2-2 ude mod Snekkersten . Vores mål blev sat ind af Casper “Yellow” Hansen og Christian Johansen.

Hvad overraskede dig mest i løbet af jeres seneste kamp og føler du kampens resultat var i overensstemmelse med spil og chancer?
– Det overrasker mig at vi skal bruge en time før vi begynder at være aggressive. Det er simpelhen for lang tid i denne række hvor de fleste hold spiller med lange bolde og slåskampe. Som jeg skrev i optakten, så ville det kræve hårdt arbejde for at vinde, så når vi kun arbejdede hårdt i 30 minutter, så er det helt fortjent at vi kun får et point. Vi skal dog takke vores keeper Casper Hauervig i denne kamp da han virkelig holder os inde i kampen med vel nok 4-5 hundrede procent redninger. Også vil jeg godt bruge muligheden for at rose Enrico som var tilbage i start 11’eren siden første turneringskamp hvor han var mindre heldig. Hårdt arbejde betaler sig !!

articles banner

Der er tit fokus på dommerpræstationen – hvordan vil du beskrive denne i jeres seneste kamp?
– vores dommer Poul gav lov til at der blev gået til stålet, han havde hele kampen igennem styr på det. Det var en fornøjelse.

Efter weekendens kamp er I nu lidt over halvvejs i efterårssæsonen – hvordan vil du beskrive jeres efterårssæson indtil nu?
– Vi er godt tilfredse med at vi kun er 2 point fra 2.pladsen. Vi er igang med at bygge et helt nyt hold op med meget unge drenge. Der er kæmpe udviklingspotentiale i den her trup, og det bliver spændende at se hvor stort ryk de nye senior spillere tager hen over vinteren. Jeg er meget stolt over at arbejde med så talentfuld en trup, som er den bedste trup jeg har haft i mine snart 3 et halvt år som træner for dette hold.