top banner
top banner
top banner
Fyn Serie 2 Pulje 3

BRYLLE/TOMMERUP-TRÆNER MANGLER DE SIDSTE 4-5 STYKKER TIL TRÆNING

Foto: Brylle/Tommerup

Hvilken spiller har været efterårets unge-stjerneskud, hvem var manden med målene og hvilken spiller har flest gange haft næstsidste fod på bolden inden der blev scoret?
Vores stjerneskud er helt sikkert Andreas Skarnvad. Vores målmager er Asger. Den som har haft næst flest ass. Er nok Andreas s og kanne.

Hvordan vil du beskrive jeres målmand og hvad er hans største force som målmand?
Meget ung målmand men har virkelig vokset med spil snak og bolde i luften.

articles banner

Hvis du stod for kåringen, hvilken spiller ville så løbe med titlen som “årets spiller” og hvad vil du gerne fremhæve ved ham som spiller?
Lige nu ville jeg nok kåre Sune da han gør en stor forskel lige meget hvor jeg ligger ham hen på banen. Kan lige fra at stå på mål til at spille angriber og med samme overskud.

Hvordan har træningskulturen været i klubben i løbet af efteråret og hvordan vil du beskrive sammenholdet på jeres hold og i klubben generelt?
Synes egentlig at de fleste har trænet tæt på 2 gange om ugen men vi mangler lige at få de sidste 4-5 stykker til at træne mere. Men synes der bliver gået til den om det er med eller uden bold. Og synes vi har et rigtigt godt sammen hold som vi hele tiden forsøger at gøre bedre og få klubben og holdet til at være en enhed