Jylland Serie 2 Pulje 21

BV OKSBØL: JEG HAR HANDLET I VILDREDE OG MÅSKE GLEMT MIG SELV

BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN

Hvem skal I møde i den kommende spillerunde og hvad er succeskriteriet for jer i den kamp?
– Vi spiller mandag d. 10. Juni på udebane mod Esbjerg IF92. Kampen spilles på Skibhøj Anlæg i Esbjerg kl. 13. Det er lidt dejavu til sidste års efterårssæson for os. Vi står i en situation hvor selv de små ting kan give en succes oplevelse for os. Men holdet trænger til en sejr og jeg vil for gutternes skyld gøre alt hvad jeg kan som træner, for at vi får den på mandag. Vi skal ud og jagte smagen af sejr med alt hvad vi har af vilje og fight.

Hvilke ting har I op til den kommende kamp specielt fokus på i henhold til jeres eget spil?
– Det er på tide vi finder tilbage til basen. Jeg må erkende at den lange modgangsperiode har sat spor i os alle omkring holdet. Vi har alle haft noget at kæmpe med og det er gået op for mig at jeg selv ikke er nogen undtagelse. Jeg har lært at modgang tackles forskelligt og forskellige spillere skal coaches individuelt for at vende det. For mit eget vedkommende har jeg nok tacklet det forkert. Jeg har handlet i vildrede og måske glemt mig selv lidt midt i det hele. Glemt at stole på de ting jeg tror på og minde spillerne om at de i den grad stolede på det…. I hvert fald da det gik godt. Det skal for os alle gælde i både medgang, men i særdeles også i modgang.

Hvis du skal beskrive jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
– En modstander der har tur i den, modsat os. De kommer med selvtillid og tro på tingene efter en go sæson indtil videre. Det bliver op til os at gøre det svært for IF92. Vi fik en røvfuld sidst vi mødtes så vi vil gerne ud og have revanche

Hvis du skulle sælge kampen, så der kom flere tilskuere på stadion, hvad kan man som tilskuer så forvente af kampen?
– Jeg tror det bliver en kamp med massere af nerve og høj intensitet, da begge hold har noget på spil i hver sin ende af tabellen. Ingen har råd til at tabe kampen.