top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 9

BV Oksbøl-træner: Håber snart Brande er tilbage i Serie 1

Foto: BV Oksbøl

Hvad var Jeres fodboldmæssige højdepunkt i foråret og hvad står indprentet som den største skuffelse?
– Set over hele sæsonen var det et højdepunkt at vi overlevede og får en sæson mere. Hvis jeg skal kigge på enkeltstående kampe må jeg sige at vores 2-0 sejr på hjemmebane var meget tilfredsstillende. En kamp hvor vi præstere på meget højt niveau og investere det der skal til for at få succes på det her niveau. Det er en go kamp at tænke tilbage på når man vil minde sig selv om hvorfor man spiller/træner fodbold. Den følelse når det går på i en højere enhed er svær at finde andre steder.

articles banner

Hvilket hold vil du betegne som “forårets overraskelse” og hvorfor?
– Jeg havde på forhånd Ringkøbing og Kjellerup som favoritter til at duellere om oprykningen så ved ikke om det var en overraskelse at de havde en direkte duel om oprykning i en af de sidste runde. Med fare for at blive misforstået så var jeg positivt overrasket over Brande. De endte godt nok som sorteper i nedrykningsduellen, men helt klart i top 3 over de bedste hold jeg har mødt som træner. Derudover har de et fedt setup og et behageligt sted at komme. Håber hurtigt de vender tilbage til serie 1 igen.

Der er også altid negative overraskelser, hvis du skal finde den i Jeres række, hvilket hold har så skuffet dig mest?
– Jeg må sige jeg var overrasket over at Ikast, som nedrykker, igennem hele sæsonen lignede et hold der sad solidt på sidste pladsen. Det havde jeg ikke regnet med inden sæsonen. Jeg har dog ikke kendskab til om der var sket noget henover vinteren som kan have spillet ind på deres svære sæson. Det virkede dog ikke til at de lod sig gå på og har tro på egne evner. Kan de holde sammen på det unge hold er jeg sikker på de får en spændende sæson i serie 2.