top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 9

BV Oksbøl-træner: Jeg er heldig med mine spillere

Foto: BV Oksbøl

Hvilken slutplacering fik I og er du tilfreds med den placering, når du ser tilbage på Jeres målsætning?
– Vi sluttede som nummer 5 i vores første sæson i serie 1. Vores målsætning var at redde os endnu en sæson i serie 1 og det lykkedes. Jeg er godt tilfreds. Vi har nogen store udsving i vores præstationer som vi skal have fjernet. Vi får heldigvis også vist at vi kan slå de bedste hold i puljen. Så alt i alt synes jeg at der er grund til at tage ja hatten på når vi ser fremad.

Hvad ville du evt. gerne have gjort anderledes i løbet af sæsonen, eller føler du bare alt gik som smurt?
– Hvis alt gik som smurt skulle vi gerne ha endt højere end en 5. plads. Umiddelbart er det svært at sige noget specifikt jeg ville gøre anderledes. Vi har som hold lært utroligt meget i vores første sæson i serie. Læring som vi skal tage med ind til den nye sæson.

articles banner

Hvordan skal I bruge de kommende uger – står den på let sommertræning, eller tager i et velfortjent hvil?
– Spillerne får et velfortjent hvil. Jeg er heldig at have nogen spillere som er meget på når vi er i gang, så jeg tror de har godt af at holde en pause rent mentalt og samle lidt fodboldsult igen. Når det så er sagt håber jeg at de fleste holder sig i gang på den ene eller anden måde hen over sommeren. Opstarten inden efteråret er meget kort så der er ikke tid til at starte fra nul. Spillerne har fået nogen øvelser som kan hjælpe dem med at holde en grundform sommeren over, og så er jeg så privilegeret at største delen af mine spillere går i fitness hele året rundt ved siden af fodbolden.