top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 10

BV OKSBØL-TRÆNER PERSONLIGT IMPONERET AF HVIDING

Foto: BV Oksbøl
1
x
2

31/03

16:00

HTS

BV Oksbøl

Hvilket hold var rækkens positive overraskelse og hvorfor, samt hvilket hold har skuffet mest i efteråret?
– Jeg ved ikke hvem der var rækkens positive overraskelse da jeg ikke kendte så meget til de andre hold inden. Jeg var personligt meget imponeret over Hviding/Kvik70. På et tidspunkt godt inde i sæsonen var de vel lige så døde og begravede som os selv, men formåede at komme i en flot stime og kunne med lidt hjælp, fra blandt andet os selv, have overlevet. Virkelig en flot præstation. Den negative oplevelse må vi nok selv tage. Tror ikke de andre hold kendte meget til os inden, men et hvert hold der ender med 0 point efter 14 kampe har vel skuffet hvis man kigger isoleret på tabellen.

articles banner

Hvilken kamp vil du fremhæve som jeres “svendestykke” i efterårssæsonen og hvorfor? Samt hvordan føler du i har haft en god opbakning rent tilskuermæssigt i løbet af efteråret?
– Vores hjemmekamp mod Hviding. Vi taber godt nok 2-0, men jeg synes det er en kamp vi dominere fra start til slut og vi følger vores plan hele vejen igennem. Vi skaber et hav af chancer og formår at forstyrre dem med vores aggressive pres. Det var et meget godt kendetegn på vores sæson at vi begår et enkelt frispark på et farligt sted og den sparker Hviding flot i kassen. Den indsats vi leverede havde i rigtig mange andre kampe givet en sejr.