Jylland Serie 2 Pulje 21

BV OKSBØL-TRÆNER: VI VAR I FRIT FALD

BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN BOLDKLUBBEN VESTKYSTEN

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi mødte Esbjerg IF92 og tabte helt fortjent 6-0.

Hvis du ser på kampen over alle 90 minutter, føler du så resultatet stemmer overens med spil og chancer?
– Der kan ikke sættes en finger på resultatet. Vi faldt fra hinanden allerede efter deres første scoring. Vi er simpelthen så ramt på selvtilliden så bare et græsstrå vender forkert mister vi troen på at tingene kan lade sig gøre. Vi skal virkelig minde os selv om at vi kun selv kan levere de præstationer der kan give os sejre og selvtillid igen. Tvivl på egne evner, modstanderne, dommerne eller tilskuere forærer os ikke noget. Der venter os hårdt arbejde for at vende det og jo vi starter med at arbejde hårdt jo før vender resultaterne.

Hvilken spiller/spillere skilte sig positivt ud i kampen?
– Der var et hold i frit fald idag. Jeg syns dig Jeppe i målet har en del stormer redninger som mindsker nederlaget en smule og så spiller Rishad en hæderlig kamp med massere af nærkampe og hårdt arbejde.

Hvordan stiller Pinsens resultater i rækken jer forud for de afsluttende kampe?
– Jeg tror vi skal vinde de sidste 2 for at have en chance for at overleve i rækken. Jeg håber alle kommer sig hurtigt oven på dagens kamp og er villige til at yde 100% og lidt til for at hente de resultater vi har brug for. Der skal være ild i øjnene hos alle i de sidste 2 kampe!