Danmarksserien Pulje 2

Cheftræner: Håber vi kan få Akharraz i gang

Foto: Ishøj IF

Det er ikke mange måneder siden Ishøj IF fra Danmarksserien hentede den tidligere Superliga-profil Nicki Bille Nielsen til klubben og nu har man hentet en ny tidligere Superliga-profil til klubben i form af Osama Akharraz, som tidligere bl.a. har spillet i Brøndby IF, FC Vestsjælland og AGF. Cheftræneren Erdogan Aslan er også glad for den nye tilknytning og har også store forventninger til den nye spiller.

-Osama har været meget skadesplaget og er måske ikke i den form vi gerne vil have ham i, men vi håber vi kan få ham i gang igen, udtaler Erdogan Aslan.

Osama Akharraz kender i forvejen en stor del af truppen, og det er en af grundene til han skiftede til Ishøj IF.

Cheftræneren har ikke kun store forventninger til Osama Akharraz, men også til resten af truppen og de resterende kampe i foråret, hvor klubben lige nu ligger nr. 4 i Danmarksserien Pulje 2. 4 point op til førerholdet AB Tårnby.

-Vi har mistet 5 spillere og har fået 5 nye spillere ind. Jeg vil sige truppen er status quo. Det har også set fint ud i de 5 træningskampe vi har spillet indtil videre, udtaler Erdogan Aslan.

Ishøj IF målsætning i denne her sæson er top 4, og i næste sæson top 2. De vil dog ikke afskrive oprykningen allerede nu.

-Vi har en reel chance for 1.pladsen, men umiddelbart er AB Tårnby, Karlslunde og i særdeleshed B 1908 etablerede DS-hold, som har det mere erfaring. Vores trup er dog fyldt med kvalitet og kan gøre det, det er jeg ikke i tvivl om, udtaler den tidligere Svebølle-træner.

Ishøj IF starter forårs-sæsonen ude mod GVI d. 14. marts 2020 kl. 12.00, hvor Osama Akharraz kan få sin debut.