2 Division Pulje 1

CHEFTRÆNER OG ASSISTENTTRÆNER ER PÅ PLADS I DALUM

CHEFTRÆNER OG ASSISTENTTRÆNER ER PÅ PLADS I DALUM

Logo Dalum IF

Cheftræner og assistent- på plads I Dalum IF.
Af Jan Larsen, sportskoordinator

Dalum IF har den fornøjelse at kunne præsentere den trænerduo som skal stå i spidsen for vort bedste seniorhold i den kommende sæson. Når spillerne møder ind efter sommerferien medio juli måned for at kunne forberede sig på den kommende sæson, som vi naturligvis håber og tror på fortsat bliver i 2. division, er det et par velkendte herrer der skal lede holdet.

Ny cheftræner for vort 2. divisionshold bliver nemlig  48 årige Michael Pep Jørgensen, som allerede er en kendt skikkelse i Dalum IF, da han i det sidste år har været sportschef i Dalum IF. I øvrigt har Pep også tidligere været assisterende træner i Dalum IF for Kristoffer Johansen.
Michael Pep Jørgensen er om nogen manden bag den foryngelseskur af vort divisionshold, som klubben har ønsket i de seneste sæsoner, så det giver rigtig god mening at han nu også skal stå i spidsen for divisionsholdet også på grønsværen.

Michael Pep Jørgensen udtaler i forbindelse med aftalens underskrivelse:
”Det er med stor respekt og ydmygelse jeg overtager posten som cheftræner. Det er nogle store fodspor jeg skal træde i, og kaster mig på sin vis direkte ind på øretævernes holdeplads. Det gør jeg dog med en motivation og ærgerrighed samt forventning om at kunne løse opgaven.  Det har jo været en atypisk situation, hvor jeg i mit virke som sportschef har været i gang med sondering og samtaler med potentiale cheftrænere i en længere periode. Under processen får jeg så en uventet henvendelse og forespørgsel fra klubbens sportslige ledelse om, at de peger på mig til at tage over efter Anders Nielsen. Den melding skulle lige bearbejdes et par døgn, da jeg var fokuseret på at finde en ekstern afløser til trænerposten. Min involvering i processen blev herefter mere tilbagetrukket og den endelige beslutning overladt til Dalum IFs ledelse”.

Michael Pep fortsætter: ”Der er så få muligheder for at være med på dette her i niveau i Odense, så jeg føler at den skal forfølges. Jeg kender truppen rigtig godt, ligesom jeg har samarbejdet med Morten Lange både tidligere og nu gennem det seneste år. Vi går ind til en kommende sæson som bliver meget krævende, hvad enten den hedder Division eller Danmarksserien med en ekstra nedrykker/færre oprykker og ingen tvivl om, at vi skal være endnu bedre end i den nuværende sæson, hvor vi håber og tror på at vi kan redde divisionsstatussen. Det er en voldsom opgave, men også en drivkraft for mig. Det vil være utopi at forvente et total forvandlet Dalum hold til efteråret, men jeg har naturligvis nogle ideer til, hvordan vi kan udvikle os yderligere og dem vil jeg sammen med Morten forsøge at implementer. Vi holder naturligvis fat i det vi er dygtige til og så skruer vi på de knapper der giver mening”.

Samtidig kan vi informerer om at Morten ”Lange” Christensen fortsætter som assistenttræner for vort bedste seniorhold. Morten har tilført holdet rigtigt meget, specielt i den defensive del af spillet, hvor særligt de unge spillere kan nyde godt af Langes store erfaring som forsvarsspiller i hundredevis divisionskampe.

Dalum IFs seniorformand Jan Hansen udtaler: ”Vi er naturligvis meget glade for at både Michael Pep Jørgensen og Morten Lange Christensen vil stå spidsen for vort første seniorhold som henholdsvis chef- og assistenttræner. Dalum IF har naturligvis undersøgt trænermarkedet, men faldt hele tiden tilbage til den konstellation, som vi finder er den mest optimale for Dalum IF.

Vi er sikre på at Michael og Morten er den nøjagtig rigtige trænerkonstellation, som kan udvikle vore unge divisionsspilere yderligere samt sikre Dalum IF sin status som divisionsklub på længere sigt, som vi i fællesskab med vort nuværende trænerteam og ikke mindst spilerne vil gøre alt for at bevare i sæsonens sidste to kampe.   

Yderligere kommentarer:
Michael Pep Jørgensen tlf. 20439438
Jan Larsen tlf. 40606975


Pep & Lange

Foto: Robert Hierath