Jylland Serie 1 Pulje 7

Christiansbjerg-spiller: Vi traf for mange dårlige beslutninger

Christiansbjerg Christiansbjerg

Synes du, at jeres gameplan lykkedes og hvorfor?
Nej, vores gameplan lykkedes ikke, for så havde vi stået med tre point efter kampen. I første halvleg spillede vi med stor disciplin og tålmodighed, som vi har gjort i de forudgående syv kampe og førte fortjent 1-0. I anden halvleg blev vi ukoncentrerede, traf for mange dårlige beslutninger og smed sejren væk, på trods af, vi stort set var mindst én mand i overtal i hele halvlegen. Det var for dårligt, og det burde vi kunne gøre bedre.

Hvad blev afgørende i kampen, og hvorfor blev det udslagsgivende?
Jeg kan se, at Vivilds træner gør et stort nummer ud af gentagne gange at understrege i sine kommentarer, at det var hans spilleres overlegne fysiske form, der gav dem sejren. Og det har han da muligvis ret i. Jeg siger stort tillykke til Vivild med sejren, og at de er i bedre fysisk form end os, mens jeg kigger på tabellen og ser, at vi er seks point foran dem og bedre indbyrdes.

Blev der lavet nogle flotte detaljer i kampen, som du kan fremhæve?
Nu er vi sjældent et hold, som laver de store tekniske lækkerier, og når selv Frederik Willems undlod at lave et saksesparksforsøg, som han ellers har for vane at gøre i hver kamp, ja, så er der ikke meget at berette om på den front.

Hvilke positive og negative aspekter kan I tage med fra opgøret?
Vi kan absolut tage vores første halvleg med. Jeg ser ingen grund til at tage negative aspekter med videre, så anden halvleg skal vi vist bare glemme.

Hvad skal I arbejde på forud for den næste kamp?
Det handler mest om at få luget ud i nogle af afbuddene, og få flere af vores skadede folk klar igen, så vi ikke skal ud at lede med lys og lygte efter folk til vores kamptrup.

Hvordan synes du, at holdet står efter denne kamp i forhold til form?
Overordnet står vi godt. Vi ligger stadig nummer ét med et solidt forspring ned til andenpladsen. Vi har vundet syv af vores seneste otte kampe, hvoraf vi har holdt nullet i de seks af dem. Det er høj klasse. Nu handler det bare om, at vi skal svare igen på samme måde som senest, vi tabte – med en masse sejre.

Hvordan var opbakningen til kampen?
Den var halvsløj fra vores side, men fin fra Vivild. Det er altid sjovt at spille på udebane på Djursland med et livligt og til tider usagligt publikum. Har de nogensinde haft en god dommer derude, hvis du spørger dem.

Hvem var kampens spiller ifølge dig, og hvorfor?
Det var nok en kamp på det jævne fra flere af os, hvor indsatsen i anden halvleg gør det svært at udnævne en kampens spiller. Den må derfor gå til Clovis Lukunku, som var med som 13. mand uden at få spilletid, men ydede en formidabel indsats på sidelinjen.

Seneste kamp:
Modstander. Vivild
Resultat: 1-2-nederlag til Christiansbjerg

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]