København Serie 2 Pulje 4

CIK-cheftræner: Vi har været den største skuffelse

CIK – Foto – CIK

Hvilket hold var i efteråret rækkens positive overraskelse, og hvorfor?
Boldklubben 1960. De ligger nummer ét med ti sejre ud af 11 mulige og med en målscorer på 47-7. Det er utroligt godt gået i en stærk række, hvor det umiddelbart lader til, at alle kan slå alle.

Formåede holdet at straffe jer, eller fik I lukket mandskabet godt ned?
Vi nåede desværre ikke at møde dem, inden vi blev “tvunget” på corona-pause.

Hvilket hold har så været den største skuffelse, og hvorfor?
Os selv. Vi ligger på sidstepladsen med blot fire point, og det er simpelthen ikke godt nok. Vi har en trup, der er langt bedre end det, men vores sæson har indtil videre båret præg af mangel på kynisme i begge felter. Vi har været for uskarpe foran modstanderens mål og ligeledes foran eget. Dette har resulteret i, at vi i flere tilfælde er gået fra banen uden udbytte, selvom jeg egentlig føler, at vi havde fortjent mere i de kampe. Vi har spillet nogle kampe, hvor vi har været foran hele kampen, men smider det til sidst og så har vi spillet nogle kampe, vi simpelthen ikke må tabe, hvor vi har været et langt bedre hold på dagen,, men ikke har kunne finde vej til netmasken. Det er dog tydeligt at se, at vi bliver bedre og bedre som enhed og hold, og jeg er sikker på, at der lægger mange point og venter i 2021.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række henover efteråret, og er du overrasket over niveauet, og hvorfor?
Jeg synes, der har været et fint niveau. Vi har generelt spillet nogle jævnbyrdige kampe og er kun blevet udspillet af FC Sunshine.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]