Jylland Serie 2 Pulje 21

Dagformen bliver afgørende i Spangsbjerg

Foto: Spangsbjerg IF

Hvem forventer du bliver manden med de afgørende mål i efterårssæsonen?
– Puha den er svær, jeg tror vi kommer til at sprede målene udover mange forskellige spillere. Men ellers er jeg meget spændt på hvem som får lavet flest mål på hovedstød at Ole Langermann og Mini Langermann “Emil”. Men mit bud på en topscorer kunne være Nicky (hvis han når at få styr på kampformen…), eller Mike Dahler (men det afhænger af hvornår Mike bliver kampklar.

Hvordan vil du betegne hans evner som målscorer og vigtighed for holdet i jeres opspil?
– Vigtigheden af at mange kan byde ind, gør os mindre afhængig af en enkelt spillers dagsform.

Hvem står på stregen og skal forhindre jeres modstander i at score?
– Vi er så heldige at stå i den situation at der er 3 virkelige dygtige målmænd i seniorafdelingen, og pt. er valget ikke truffet. Jeg tænker det kommer an på dagsformen.

Hvad er hans største styrke som målmand?
– Alle 3 er vidt forskellige, og råder over forskellige kvaliteter som alle er uhyre brugbare i målet. Tiden må vise hvem der trækker det længste strå…

Mange unge stjerneskud er dukket op på den danske fodboldhimmel, hvem skal man holde specielt øje med hos jer i efteråret?
– Jeg ville holde et vågnet øje med Esben Guldberg. I min optik venter der ham en kongesæson, og jeg ville ikke blive overrasket hvis han når sæsonen er færdig han vundet flest “kampens spiller”

Hvorfor?
– Fordi der er så meget Power/energi gemt i Esben. Jeg er bare glad for jeg ikke er hans direkte modstander.

Træningskamp:
– Vi blev jo desværre lige kørt over 7-2 af Vardes JS i en træningskamp, og har følgende to kampe tilbage inden sæsonstart:

Kommende træningskamp:
Modstander: Gørding/Vejrup & Esbjerg fB
Dato: Torsdag d. 30/7 & Lørdag d. 1. august
Kampsted: Hjemmebane begge kampe
Klokkeslet: Kl. 18.30 & kl. 13.00

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.