ALSIDIG TALENT TIL DALUM

5d43f33656471

Dalum IF er glade for igen i dag at kunne berette om en ny ung og spændende tilgang, da 19 årige Peter Lind Clement har valgt at tørne ud for Dalum IFs 2. divisionshold.

Peter Lind Clement er en rigtig alsidig spiller, som kan dække mange pladser på banen, sådan en type er altid rigtig god at have i en trup, så det er en attraktiv spiller Dalum IF har lavet aftale med. Peter kommer fra OBs U19 ligamandskab hvor han har gjort det rigtig godt, hvilket da også har kastet fire U-landskampe af sig med en scoring til følge

Peter Lind Clement har følgende kommentarer i forbindelse med sit klubskifte til Dalum IF:

”Mine forventninger med mit skifte til Dalum IF er, at jeg kan fortsætte min udvikling som fodboldspiller i nogle gode og faste rammer.

Jeg forventer, at jeg kan bidrage til et godt kollektiv med at få en god sæson, hvor der forhåbentlig ligger rigtig mange points og venter på os”.

Peter Lind Clement fortsætter:

”Jeg kommer til en klub, hvor jeg allerede kender til mange af spillerne i truppen, hvilket talte meget for, at Dalum IF skulle være min nye klub. Jeg ser det samtidig, som det helt rigtige sted for mig, at begynde med seniorfodbolden”.

Dalum IFs cheftræner Michael Pep Jørgensen er naturligvis velfornøjet med indgåelsen af aftalen med Peter og har følgende kommentar:

”Peter Lind Clement havde et kort træningsophold i Middelfart inden han meldte sig under fanerne i Dalum IF. Her kommer en spiller som har ”overrasket” positivt ved at bringe masser af energi og fart ind på holdet. Peter har sidst spillet for OBs U19 Ligahold, hvor han har dækket flere pladser som angriber, kant og back. Som i tilfældet med Lukas Talbro er det tydeligt at Peter også kommer fra en skole, hvor man hver dag skal vise sit værd på banen og hvor tidligere meritter eller spådomme ikke bringer en videre. Peter Lind Clement har virkelig imponeret alle her i opstartsfasen og ham får vi stor glæde af i Dalum IF”.

Dalum IFs 2. divisionshold starter sæsonen på lørdag den 3. august 2019 kl. 14.00 med en spændende hjemmekamp i Lars R. Jacobsen Park mod Brabrand.