2 Division Pulje 1

Dalum IF scorede tre mål men tabte: Fortjent at Jammerbugt sejrede

DALUM DALUM
1
x
2

08/05

14:00

Dalum IF

VSK Aarhus

Hvad var kampens detalje ifølge dig?
Jeg synes vores udlignende mål til 1-1 var et meget flot angreb og et godt hovedstød. Kristian Weber blev spillet op på højrefløjen, hvor han flot betjente Kasper Søby Mikkelsen som med stor kraft headede bolden i mål helt udtagelig for Jammerbugt FC’s målmand.

Hvordan synes du, at holdet leverede?
I det store og hele spillede vi en fin kamp, men på de defensive dødbolde leverede vi ikke optimalt, ligesom vi gav for mange dødbolde unødvendigt væk. På bolden spillede vi flot og med stor energi, hvilket de tre mål også indikerer.

Hvordan var holdets effektivitet i opgøret?
Den var ret stor. Tre mål mod Jammerbugt er absolut godkendt, men det er svært rigtigt at glæde sig over det, når vi lukkede fire ind i den anden ende.

Afspejler kampens resultat også kampbilledet, og hvorfor?
Ja, det synes jeg. Det var ganske fortjent, at Jammerbugt sejrede, men vi kan godt være ærgerlige over sejrsmålet, der blev scoret på et straffespark dømt for en ‘hands’ på Rasmus i feltet i en situation, hvor bolden gik til hånden og ikke omvendt. Dommeren kan ikke lastes for dette, da han blot fulgte, de retningslinjer som der dømmes efter, men her er der behov for en anden præcisering af, hvad ‘hands’ er, så der lægger der et arbejde for DBU’s lovfortolkere at få dette ændret.

Er du overrasket over, hvad modstanderholdet kom med, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Nej, egentlig ikke. De kom med en stor fysik, som vi sloges for at matche bare nogenlunde.

Hvor langt er I fra jeres topniveau?
Det er svært at vurdere. Rigtig mange ting gør vi flot, men på andre områder er der stadig noget at arbejde med.

Hvem blev kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Med Dalum-briller vil jeg fremhæve tre, der alle arbejdede stenhårdt og spillede godt. Her tænker jeg på Nicolai Skøtt, August Nielsen og Fiton Durguti.

Seneste kamp:
Modstander: Jammerbugt FC
Resultat: 3-4-nederlag til Dalum

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]