Danmarksserien Pulje 1

Danmarksserie-bundprop tror på overlevelsen: Vi kan få to point i snit

Herlev Herlev

Herlev overvintrer på sidstepladsen i danmarksseriens pulje 1, og der er lige nu 11 point op til Taastrup FC, som er over den fiktive nedrykningsstreg, som i sidste ende placeres af antallet af 2. divisionsnedrykkere.

Men for Bo Holden, der blev cheftræner i Herlev med to kampe resterende af efteråret, så blæser der positive vinde over Herlev.

Han er optimistisk om overlevelseschancerne trods det svære udgangspunkt, siger han til ligabold.dk, og han spår, at holdet kan opnå et pointsnit på to pr. kamp.

– Ja, vi tror da på overlevelse. Det så sort ud før vinterpausen med resultaterne, men spillemæssigt så det ikke sort ud. Det var et super godt hold, som led under at have tabt en masse kampe, og derfor svigtede selvtilliden. Det arbejder vi på nu, så jeg synes ikke, det ser sort ud, slår Bo Holden fast og fortsætter:

– Det kommer selvfølgelig an på, hvor mange der rykker ud, det ved vi ikke endnu. Men jeg tror sagtens, at det her hold kan levere to point i snit hen over foråret. Kan vi det, så ryger vi ikke ud, og det var også beskeden fra modstanderne i efteråret, der sagde, at det var ubegribeligt, vi havde så få point.

– Vi skal have vendt vores stime til en positiv spiral og med en god start, tror jeg, vi kan skabe en lang stime, så vi får rigtig mange point.

Faste rutiner skal give selvtillid

Bo Holden og co. er allerede godt i gang med forberedelserne til foråret, der indledes i midten af marts. Han har en idé om, hvordan han vender tilstanden i Herlev.

– Vi skal have selvtillid ved at skabe nogle faste rutiner og holdepunkter, som holdet har savnet at kunne falde tilbage på, hvis noget gik imod holdet. Vi skal forklare spillerne hvor gode de er og ikke slå ned på fejlene.

– Da jeg kom til i efteråret, havde jeg set, at det var et hold, der knækkede så snart, det kom bagud, siger han og forklarer, at der dog var lidt optimisme at spore:

– De sidste to kampe fik vi 2-2 og kom tilbage til sidst, så det vidner om lidt moral.

I Herlev har Bo Holden fået tilgang af et par nye navne, som han forventer sig store ting af.

Det drejer sig blandt andet om målmanden Lasse Gram og Jonas Visøfeldt. Sidstnævnte kommer til fra Avarta i 2. division.

– Vi har fået nogle spændende tilgange, og jeg forventer mig meget af de to. Det burde i hvert fald være to forstærkninger.

– Vi har også fået Sidney Appu, som har været ungdomsspiller i FC København. Han kom til i efteråret men måtte ikke spille, så han er ny for holdet. Han kan blive en profil.

Bo Holden oplyser, at man har taget afsked med flere spillere for at trimme truppen til.

Herlev har fire kampe tilbage, inden det går løs i Danmarksserie, hvor man åbner mod Køge Nord FC på hjemmebane fredag den 13. marts.