Danmarksserien Pulje 1

Danmarksserie-klub henter Simon Richter

Simon Richter – Foto: Brønshøj Boldklub

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

I sommeren 2020 kom det frem, at Simon Richter var fortid i Brønshøj Boldklub, da han valgte at stoppe i klubben, men nu har Richter fundet sig en ny klub.

36-årige Simon Richter siger til LigaBold.dk, at han fremover skal spille for Danmarksserie-klubben Tårnby FF, og han har valgt at tage til Amager-klubben, da han kender et par stykker i klubben.

– Jeg har et par rigtig gode kammerater, der spiller derude. Derudover savner jeg at spille fodbold igen, efter at jeg har været væk lidt tid og fået tid til at tænke over, hvad jeg savnede, og hvad der er vigtigt for mig. Det, som der er vigtigt for mig, er, at jeg stadig kommer ud og får spillet noget fodbold, hvis jeg kan kombinere det med min hverdag, og det kan jeg i Tårnby.

– Jeg har en god aftale med træneren, der gør, at det passer ind i mit liv med mit arbejde og så videre. Samtidigt kan jeg bruge tiden sammen med nogle gode kammerater. Der er nogle rigtig søde gutter på holdet, og så kan jeg stadig få plejet mit konkurrencegen ved at spille på et niveau, der stadig stimulerer mig, siger Simon Richter til LigaBold.dk.

Simon Richter siger, at han også kender Tårnby FF-træneren Timos Adraktas, da Adraktas var assistent i Fremad Amager, da Simon Richter spillede i klubben. Forsvarsspilleren trænede med holdet i efteråret, men han har nu sagt ja til at hjælpe holdet i Danmarksserien.

– Vi har en fin mundtlig aftale om, at så længe det giver mening, så er jeg der, og det gør det lige nu. Jeg nyder at komme i gang igen og være en del af et godt omklædningsrum og få lov til at pleje mit konkurrencegen.

Vil hjælpe de unge spillere

Simon Richter har meget erfaring på CV’et, og han er blandt andet noteret for 62 Superliga-kampe (43 for FC Nordsjælland og 19 for HB Køge). Forsvareren håber på, at han kan give noget videre til de unge spillere i klubben.

– Der er en masse dygtige unge spillere, som jeg kan være med til at coache og forhåbentlig gøre dem endnu bedre qua min erfaring og mit niveau. Det håber jeg, at jeg kan bidrage med, samtidig med at jeg gerne skabe vil noget struktur, som måske er en mangelvare, når man kommer længere ned i rækkerne, da mange er mindre skolede. Jeg har noget erfaring, som jeg rigtig gerne vil give videre.

Hvor stort et potentiale ser du hos Tårnby?

– Der er et rigtig stort potentiale. Der er mange dygtige unge spillere. Det er ikke sådan, at jeg har fulgt holdet over længere tid, men mit kendskab til mine kammerater og nogle andre spillere gør, at jeg kan se, at det er nogle rigtig dygtige spillere, som bare mangler noget coaching, som jeg forhåbentlig kan være med til at give. Samtidigt er det at have det sjovt og nyde at få lov til at bruge min krop til det, som jeg godt kan lide, siger Simon Richter, der siger, at han synes, at energiniveauet er højt, og der er mange unge, friske gutter i klubben og nogle spændende talenter.

Tårnby har gang i et spændende projekt

Simon Richter har allerede fået debut for Tårnby FF, da han startede inde mod BSF (Ballerup-Skovlunde Fodbold) 1. april i Danmarksserien Pulje 1. Den kamp vandt Tårnby FF med 1-0 på et mål af den tidligere FC Nordsjælland-spiller Andreas Granskov.

Forsvareren vil gerne være med til at udvikle Tårnby yderligere, så klubben kan nå sine ambitioner på sigt.

– Tårnby har gang i et spændende projekt, og det vil jeg gerne støtte op om. Den vil rigtig gerne være en ‘spiller’ ude på Amager, da holdet gerne vil kunne måle sig med Fremad Amager og AB Tårnby på sigt, så det er fedt, hvis jeg kan være med til det at styrke det, siger Simon Richter til LigaBold.dk.

Tårnby FF indtager syvendepladsen i Danmarksserien Pulje 1 med 15 point efter 11 kampe. Tårnby FF skal i aktion næste gang fredag 9. april, hvor Fremad Valby gæster Tårnby.

Simon Richter har tidligere spillet seniorkampe for FC Nordsjælland, AB, Fremad Amager, HB Køge, FC Roskilde og Brønshøj Boldklub. Derudover er han noteret for fem gambiske landskampe.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]