Danny Jensen rykker teltpælene op

Bælum Solbjerg-IF-tribunen

Danny, du trænede i efteråret Bælum/Solbjerg i Serie 2, hvilke ord vil du sætte på jeres efterårssæson, og hvorfor vælger du at skifte væk fra klubben?
Vores efterår i Bælum Solbjerg IF forløb ikke, som vi havde ønsket. En skidt start med alt for mange skader gjorde, at vi alt for tidligt blev hægtet af i tabellen. Vi spillede en del tætte kampe og havde nok fortjent et større pointmæssigt udbytte, men havde ikke marginalerne på vores side. På positivlisten skal det dog nævnes, at en del helt unge spillere bød sig flot ind på holdet, hvilket tegner godt for fremtiden. Mit farvel til Bælum Solbjerg IF skal dog heller ikke på nogen måde ses, som en reaktion på efterårets resultater, men efter næsten otte fantastiske år var tiden nok inde til ny inspiration til både spillere og jeg selv.

Hvis du ser tilbage på din tid i Bælum/Solbjerg, hvad tager du så med af gode minder, og hvor ville du eventuelt gerne med bagklogskabens ulidelige klare øjne have ændret på noget, og hvorfor?
Som nævnt har jeg været seniortræner i klubben siden 2013, og det har været en fantastisk tid. Vi har i fællesskab, klub, bestyrelse, spillerne og jeg skabt et helt unikt klubliv og et socialt fællesskab, der ikke findes bedre. Vi har skabt en træningskultur med masser af spillere til træning, en seniorafdeling med hele tre velfungerende hold, og et fantastisk stadion, som i 2020 blev kåret til ‘Årets Stadion’ i Nordjylland. Sportsligt var vi for få sæsoner siden kun to point fra at rykke op i Jyllandsserien, helt uhørt for en klub af Bælum Solbjergs størrelse. Jeg kan ikke komme i tanker om noget, jeg ville/kunne have gjort anderledes. En dejlig klub med trofaste fans, glade og lærevillige spillere, samt en arbejdsom bestyrelse, der formår at skabe de perfekte rammer og arbejdsvilkår. Herfra skal der lyde en kæmpe tak til alle i – og omkring De Blå Hjerter. Tak for alle de gode år.

Fra forårssæsonen tager du nu springet videre til Vejgaards nedrykkere fra Jyllandsserien til Serie 1, hvilke tanker har du gjort dig omkring dette skifte?
Ja, nu klipper jeg navlestrengen og drager til storbyen. En udfordring, jeg glæder mig til at komme i gang med. Efter de snakke og møder jeg har haft med den sportslige ledelse i Vejgaard, ser jeg meget frem til at komme i gang med at arbejde med en meget talentfuld trup, som efter nedrykningen fra JS, nu skal finde fodfæste, og forhåbentlig igen kigge opad. Personligt ser jeg frem til at blive en del af VB, en klub med stolte traditioner, og ikke mindst muligheden for personligt at udvikle min trænergerning og arbejde sammen med dygtige trænere i klubben.

Hvilke forventninger har du til jeres forårssæson, og hvad er dine og klubbens målsætning for andetholdet i klubben?
Nu har jeg jo ikke engang mødt spillerne endnu, hvilket jeg ser frem til, men inden jeg melder en målsætning ud, er det vigtig, spillerne og jeg får afstemt forventningerne. Som nedrykker tænker jeg, det er vigtigt, at man hurtigt finder fodfæste igen, og glemmer det forsømte efterår. Holdet spillede tætte kampe i slutningen af sæsonen, så der er helt klart noget positivt at starte op på igen. Som andethold i en klub er man jo også lidt afhængig af, hvad der drypper ned fra DS-holdet, men føler helt klart der er et talentfuldt spændende materiale at arbejde med.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]