DBU’s lokalunioner sender medarbejdere hjem: Nødberedskab bliver

Foto: DBU

Flere af DBU’s lokalunioner har som flere andre virksomheder og fodboldklubber i det danske land valgt at sende langt størstedelen af sine medarbejdere hjem uden arbejdsopgaver, men med fuld løn.

Således oplyser DBU Jylland, at man har sendt 55 medarbejdere hjem, DBU Fyn, at man har sendt ni af 14 hjem og på Sjælland er 23 medarbejdere sendt hjem på grund af fraværet af arbejdsopgaver i disse tider uden kampe og aktiviteter.

Det sker for, at lokalunionerne kan få del i regeringens kompensationspakke, der hjælper virksomheder med at sikre en arbejdsplads til sine medarbejdere efter krisen.

Hos DBU Sjælland kalder direktør Kristoffer Okholm-Naut det for rettidig omhu:

– Vi er ramt af en historisk krise, der rammer os på sundheden og ikke mindst vores økonomi. Når vi ikke kender krisens varighed, så kender vi ikke til de indtægter, som vi måske går glip af, og så er det vigtigt, vi minimerer vores udgifter, siger han og uddyber:

– Vores indtægter kommer i høj grad fra vores medlemsklubbers deltagelse i vores aktiviteter, og da foreningslivet nu er sat på pause, så mangler vi de indtægter.

– Vi ønsker derfor at vise rettidig omhu – både af hensyn til organisationens fremtid, vores medlemsklubber og af hensyn til vores medarbejdere i denne svære tid. Lige nu er vores fokus på at sikre, vi kommer bedst muligt ud på den anden side af krisen.

Nødberedskab er til stede

Både DBU Fyn, Jylland og Sjælland er dog ikke helt rømmet for arbejdende folk, for alle tre lokalunioner har således fortsat nødberedskab på arbejde.

Det medfører dog formentligt længere svartider på mail-henvendelser og telefonhenvendelser, skriver unionerne.

For DBU Fyn og Jylland gælder det, at telefonerne er åbne fra 10-12.

Unionerne opfordrer til, at man som klub orienterer sig på nedenstående hjemmesider:

www.dbufyn.dk/corona

www.dbujylland.dk/corona

www.dbusjaelland.dk/corona

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]