Danmarksserien Pulje 3

De frivillige er rygraden i Herning Fremad

HERNING FREMAD HERNING FREMAD

Hvilke ord beskriver bedst din nuværende klub?
– Social, kompetent, rummelig og perfekt for mig!

Hvor mange medlemmer er der i klubben?
– Puha, der er mange! Vi er Seniorspillere nok til 4 hold og har et hav af ungdomsspillere. Måske 500-600 ialt? Men det aner jeg ikke.

Hvad gør i dine øjne klubben til noget specielt?
– I mine øjne er det sammenholdet der gør Herning Fremad helt specielt! Man kommer derud og kan tale med alle og folk er venlige og imødekommende. Et sted hvor man både kan udfolde sig sportsligt og socialt. Jeg kan også godt lide det kæmpe arbejde som vores bestyrelse gør for klubben. De forsøger virkelig at komme hele vejen rundt om Herning Fremad og det ligger man mærke til!

Hvor tænke du derimod, at I skulle sætte ind for at gøre det bedre?
– Jeg tænker helt klart at gratis fadøl efter hver Senior kamp er det sted man virkelig skal sætte ind de næste 3-5 år. Jeg glæder mig allerede.

Hvem fortjener et særligt skulderklap i din klub?
– Det synes jeg alle frivillige skal. De er rygraden i klubben !

Hvorfor?
– Det giver vel lidt sig selv. Trænere, ledere kantinepersonale etc. bruger rigtig meget af deres fritid på at gøre oplevelsen stor for alle i klubben. Det kan man kun tage hatten af for.

Hvor ser du klubben om 5-10 år?
– Jeg tror aldrig jeg kommer til at lave bestyrelses arbejde, men jeg kommer nok til at havne på kridtholdet eller måske skal jeg, en dag, bestyre kantinen! Det kunne være fedt!

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]